Banda запустили Open Call для креативників
Banda запустили Open Call для креативників

Banda запустили Open Call для креативників

24 лютого росія розпочала війну проти України. Офіс Президента та Уряд розпочали масштабну внутрішню та міжнародну рекламну кампанію про українську сміливість. Головна місія проєкту — зафіксувати та поширити асоціацію "Україна = сміливість".

Багато людей зі світу мистецтва, музики, дизайну, розваг та інших креативних індустрій вже виявили свою підтримку та солідарність з народом України. Від Balenciaga, які присвятили своє останнє шоу Україні, до благодійних концертів у підтримку України від Elton John, Miley Cyrus, Tom Odell, Arcade Fire та Patti Smith.

Команда київського креативного агентства Banda заохочує творчу спільноту підтримати українську сміливість у своїх роботах та поділитися ними зі світом. Компанії, ЗМІ, музеї, платформи, некомерційні організації та всі інші, хто займається культурою та творчістю, можуть поширювати open call. Більше подробиць шукайте на сайті проєкту.

Використовуйте хештег #BRAVEUKRAINE, щоб позначити свою роботу. Українське журі обере 100 найсміливіших робіт, і вони стануть NFT. Їх буде продано, а кошти відправлять на підтримку української сміливості. Після війни 27 обраних митця зможуть приєднатися до резиденції в кожному з регіонів України, щоб стати свідками відновлення країни.

Читайте також: Офіс Президента та Уряд розпочали масштабну внутрішню та міжнародну рекламну кампанію про українську сміливість.

Джерело матеріала
loader
loader