Стартап HolyWater анонсував благодійний продаж NFT-колекції арту про події в Україні
Стартап HolyWater анонсував благодійний продаж NFT-колекції арту про події в Україні

Стартап HolyWater анонсував благодійний продаж NFT-колекції арту про події в Україні

27 лютого Український гейм-стартап HolyWater анонсував проект Save Ukraine. Компанія запустить продаж NFT-колекції витворів мистецтва про події в Україні, щоб зібрати $1 мільйон на потреби армії.

Стартап HolyWater анонсував благодійний продаж NFT-колекції арту про події в Україні (фото 1)

Понад 400 митців вже подали заявки на участь у проекті.Серед них Waone Interesni Kazki, Марія Шубіна, Антон Логов, Євген Самборський, Євген Лісняк, Roman Chizz, Настя Діденко.

Ініціативу публічно підтримали Дмитро Дубілет, Port Agency, IZOLYATSIA, Ugallery, Shcherbenko Art Centre, Spline.art, Museums of Ukraine.

Усі кошти, отримані від продажу NFT, будуть перераховані на офіційний криптогаманець України та криптогаманець фонду “Повернись живим” (по 50% на кожен).

Стартап HolyWater анонсував благодійний продаж NFT-колекції арту про події в Україні (фото 2)

Оскільки операції відбуватимуться за допомогою блокчейну, кожна людина зможе перевірити коли, скільки і кому було переказано грошей.

Старт продажу робіт запланований на 3 березня, але можливі відхилення з урахуванням нестабільності зв'язку. Роботи будуть опубліковані на сайті https://holywater.tech/save-ukraine проекту. Вартість однієї становитиме 0,08 eth + gas, потім всі лоти будуть доступними на маркетплейсі Оpensea для вторинних продажів.

 

“Зважаючи на те, що у нас у команді багато крипто- та NFT-ентузіастів, ми вирішили організувати NFT колекцію у колаборації з українськими художниками. На даний момент ми вже спілкуємося з відомими людьми у крипто ком'юніті, які допоможуть нам з просуванням” — каже Богдан Несвіт, засновник та СЕО стартапу Holy Water.

Також HolyWater закликають небайдужих художників долучатись до ініціативи.

Надсилати свої роботи про події в Україні можно на пошту contact@holywater.tech. Це можуть бути зображення або gif.

Також потрібно додати наступну інформацію:

– Ваше коротке біо

– Посилання на соцмережі

– Портфоліо (якщо є)

За перебігом проекту можна стежити у соцмережах компанії: https://www.instagram.com/holywaterua/ та https://twitter.com/HolyWaterUA

Це не єдина допомога, яку пропонує наразі HolyWater. Евакуювавшись до Західної України, команда інвестувала більшість своїх ресурсів у рекламні кампанії в соціальних мережах, щоб розповісти російським громадянам про справжню ситуацію в Україні та фінансову допомогу війську. В перший день повномаштабної війни Росії проти України стартап перерахував 200 000 гривень.

 

Дивіться також:

В твіттері запустили флешмоб #ArtAgainstWar: Художники закликають до миру.

Giorgio Armani провели показ у тиші в знак поваги до України.

HolyWater
Джерело матеріала
loader
loader