Giorgio Armani провели показ у тиші в знак поваги до України
Giorgio Armani провели показ у тиші в знак поваги до України

Giorgio Armani провели показ у тиші в знак поваги до України

“Моє рішення не використовувати музику в шоу було прийнято в знак поваги до людей, які постраждали від трагедії, що розвивається в Україні”. З цих слів почався показ колекції Giorgio Armani на тижні моди в Мілані, яка пройшла в тіні через напад Росії.

Дорджіо Армані — перший та один з небагатьох дизайнерів, які нагадали про війну. “За кілька годин до початку шоу я запитав себе: “Що я можу зробити, щоб показати свою підтримку?” (...) Моє серце з людьми в Україні, — каже дизайнер. — Мені довелося знайти спосіб повідомити, що ми тут не святкуємо, адже те, що відбувається там, насправді хвилює мене. Тому я сказав своїй команді, що не хочу музики на шоу. Усі були зворушені, і я вважаю, що як за лаштунками, так і на подіумі тиша була голоснішою та значно сильнішою, ніж будь-яка музика”.

“Що ще я міг зробити? Я міг лише передати своє серцебиття, спричинене трагедією, через тишу, — додає Армані. — Найкращим рішенням було показати, що ми не щасливі, і визнати, що відбувається дещо дуже тривожне”.

Занепокоєння війною в Україн виразив, серед інших, дизайнер Симон Порт Жакмюс. Кім Кардашьян поділилась в сторіс способами допомогти Україні, а також захопилась героїзмом президента Володимира Зеленського, який відмовився від евакуації до Вашингтону. Солідарність з Україною також виразили принц Гаррі й Меган Маркл, які зустрілися з нашим президентом та Першою леді у 2020 році.

Дивіться також:

Як допомогти українській армії: 5 благодійних фондів.

NFT-платформа анулювала рахунки росіян та білорусів, а гроші перерахувала українській армії.

україна
війна
джорджіо армані
Теги за темою
війна
Джерело матеріала
loader
loader