Комік Сет Роген пригадав, як плакав на побаченні, на шоу Джиммі Кіммела
Комік Сет Роген пригадав, як плакав на побаченні, на шоу Джиммі Кіммела

Комік Сет Роген пригадав, як плакав на побаченні, на шоу Джиммі Кіммела

14 лютого 39-річний актор і комік Сет Роген з’явився в ефірі ток-шоу “Джиммі Кіммел у прямому ефірі”, де пригадав своє холостяцьке життя, визнавши, що має поганий досвід побачень.

“У мене були жахливі побачення. Думаю, жінки, які зустрічалися зі мною, також мали не найкращі враження”, — прокоментував Сет.

Актор також згадав одне побачення, коли йому було 20 років. Він пішов на вечерю з нагоди свого дня народження із жінкою, із якою він “майже” зустрічався. На побаченні Сет запитав, чи хотіла би вона зробити наступний крок у їхніх стосунках і стати офіційною парою.

“Я запитав про це, коли нам принесли закуски, і вона сказала, що не готова. А потім я почав плакати. Я сказав: “Нам потрібно поїсти. Ми не можемо піти”. Вона сказала: “Це твій день народження”, — пригадав Сет вже з усмішкою.

Мені довелося сидіти там, і ця бідолашна жінка мусила сидіти зі мною, коли я плакав над тарілкою”, — додав він. Потім Сет поділився однією мудрістю, яку виніс із цього досвіду: “Не питайте подібного до кінця трапези, це була велика помилка”.

Зрештою Сет вийшов зі своєї “жахливої” фази побачень, зустрівши майбутню дружину Лорен Міллер у 2004 році. Пара одружилась у 2011 році.

Читайте також:

Адель выступила с новыми песнями и дала интервью Опре в шоу One Night Only. Вот лучшие моменты.

Премія BAFTA розглядає запровадження гендерно-нейтральних номінацій.

Сет Роген
Джимми Кимелл
Джерело матеріала
loader
loader