Середньострокове фінансування в гривні стане доступнішим для аграріїв
Середньострокове фінансування в гривні стане доступнішим для аграріїв

Середньострокове фінансування в гривні стане доступнішим для аграріїв

Як говориться у повыдомленні банку, завдяки таким інвестиціям строки фінансування у гривні збільшаться, що сприятиме відновленню ділової активності та економіки в Україні на тлі світової пандемії.

Згідно з умовами угоди, агроклієнти «Креді Агріколь» зможуть отримати фінансування за фіксованими процентними ставками й користуватися технічною підтримкою для розвитку прогресивних технологій в агросфері.

«Об’єднавши наші зусилля, ми підтримуватимемо аграрний бізнес в Україні, середньострокове фінансування в гривні стане більш доступним для наших клієнтів.

Це розширить можливості агробізнесу інвестувати у покращення технологій та обладнання.

Це дуже почесно бути партнером Європейського Фонду для Південно-Східної Європи.

Разом ми створимо доступні умови фінансування для розвитку аграрного бізнесу», - прокоментував директор з корпоративного бізнесу та агрі-агро «Креді Агріколь Банку» Александр Чеснакофф.

Очікується, що ця інвестиція дозволить отримати понад 3 000 субкредитів і забезпечить близько 9 000 робочих місць.

«Співпраця з однодумцями, такими як «Креді Агріколь», є дуже важливою для того, щоб Європейський Фонд для Південно-Східної Європи міг продовжувати слідувати своїй меті – розширення доступу до стабільного фінансування місцевого бізнесу, зокрема у цьому випадку – агробізнесу.

Полегшуючи доступ до позик у місцевій валюті, ми спільно інвестуємо у стабільність, стійкість і життєздатність аграрних підприємств, які є одним з головних рушіїв української економіки», — зазначив Голова правління Європейського Фонду для Південно-Східної Європи Клаус Мюллер.

Очікується, що завдяки цій інвестиції «Креді Агріколь» зможе сприяти досягненню Цілей сталого розвитку: SDG 2 (Подолання голоду), SDG 8 (Економічне зростання) та SDG 9 (Промисловість, інновації та інфраструктура).

Уточнюється, що для отримання фінансування за фіксованими процентними ставками, клієнти можуть звернутися до свого персонального менеджера у «Креді Агріколь».

Для довідки: АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, надає весь спектр банківських послуг, є лідером в автокредитуванні та стратегічним партнером для агробізнесу.

Банк входить до міжнародної групи Credit Agricole (Франція), лідера в банківському страхуванні та управлінні активами на ринку Європи, банку №1 за версією Euromoney.

За даними НБУ «Креді Агріколь» входить в ТОП-10 банків за розміром активів.

Європейський Фонд для Південно-Східної Європи – це фонд інвестицій у соціальні зміни, заснований у 2005 р., мета якого полягає у сприянні економічному розвитку та процвітанню на теренах південно-східної Європи та регіону східного сусідства шляхом інвестування у мікро- та малий бізнес, а також у покращення умов життя приватних домогосподарств.

Оскільки доступ до фінансових послуг є ключовим для розвитку цього сегменту, Європейський Фонд для Південно-Східної Європи зосереджує свою увагу на тому, щоб допомагати місцевим фінансовим секторам посилити свою спроможність забезпечити відповідальне фінансування для цієї цільової групи.

Джерело матеріала
loader
loader