"Рухнув світ", - представниця України Анна Неплях про своє фіаско на "Міс Всесвіт-2021"
"Рухнув світ", - представниця України Анна Неплях про своє фіаско на "Міс Всесвіт-2021"

"Рухнув світ", - представниця України Анна Неплях про своє фіаско на "Міс Всесвіт-2021"

У ніч з неділі, 12 грудня, на понеділок, 13 грудня, в Ізраїлі відбулася фінальна частина престижного міжнародного б'юті-конкурсу "Міс Всесвіт-2021".

Участь у ньому взяло 80 представниць різних країн, включаючи конкурсантку від України - модель і блогера Анну Неплях. Про те, як українка проявила себе на конкурсі, можна зробити висновок після перегляду трансляції шоу на YouTube-каналі.

Всі виходи Анни Неплах в ході фіналу конкурсу "Міс Всесвіт-2021"

За день до участі у фінальному етапі пройшов відбірковий тур, коли учасниці дефілювали перед журі в купальниках і вечірніх сукнях. Так, перший вихід на сцену Анни Неплях був у чорному монокіні з великою пряжкою і накидкою з леопардовим забарвленням.

На друге дефіле Анна одягла золотистий наряд від дизайнера з Дубая Ryan Pacioles (Atelier Zuhra). Образ моделі, що складається з сукні з паєтками, довгого шлейфу, глибокого декольте і ефектного вирізу, підкорив шанувальників.

На відкритті фіналу красуні демонстрували костюми, що символізують їхню країну і народ. Неплях постала перед глядачами та журі у вбранні під назвою "Вишитий код України", який спеціально для конкурсу створила вітчизняний дизайнер Наталія Шевчук.

У костюма - дуже складна структура: плаття, наплічна і плечова конструкції. Вбрання прикрашали штучні квіти, колосся, вишивка, плетіння з лози. У зв'язку з цим вага костюма перевищила 15 кг, а в процесі його створення брало участь більше 10 майстрів народних ремесел.

Вдруге Анна вийшла на сцену, щоб дізнатися, чи пройшла вона в наступний етап. На жаль, дівчина не потрапила в топ-16 претенденток на титул "Міс Всесвіт-2021".

Рекція Анни Неплях на фіаско

У своєму Instagram-пості Анна прокоментувала нездійсненну мрію 79-ти дівчат.

"80 дівчат з усього світу і тільки в однієї мрія збулася, а у інших, можливо, рухнув цілий світ. І якщо ми не можемо вплинути на обставини, ми завжди можемо змінити своє ставлення до цієї ситуації", – зазначила дівчина.

Раніше на MY.UA: Анна Неплях представить Україну на "Міс Всесвіт 2021": з'явилися фото її вбрання для конкурсу.

Нагадаємо також, що у Мережу злили скандальне відео з 19-річною Тіною Кароль у дивному костюмі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Катерина Танчик
Катерина Танчик
Редактор новин
loader
loader