![Костянтин Грубич вирішив вічне питання господинь "Куди подіти кабачки?": такого немає в магазині і льосі у бабусі](https://thumbor.my.ua/xjmPT7v3tGrQZcepQ0iUnb-tSd8=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F8401f66f38ee171446876987036af5be.jpg)
Костянтин Грубич вирішив вічне питання господинь "Куди подіти кабачки?": такого немає в магазині і льосі у бабусі
Відомий український журналіст Костянтин Грубич на своєму YouTube-каналі часто ділиться з українцями різноманітними рецептами. Цього разу він заговорив про витончену сучасну українську кухню.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяНовий ролик з рецептом був опублікований на його YouTube-каналі, де він регулярно дивує користувачів кулінарними шедеврами. Приготував він кабачкову ікру з соленим сиром і в'яленим кавуном.
Для цього чоловік відвідав "Ресторацію Шпігеля", що в місті Хмельницький, де познайомився з молодим кулінаром Артемом Блаутою. Той показав, як можна по сучасному приготувати всім знайоме блюдо.
![Рецепт кабачкової ікри, фото: скріншот з відео](https://thumbor.my.ua/uwxnUZKPeCw1SZRba_PQNCaixNw=/600x/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F6b01e15e5b42b594bfb7af66d9a8a0ca.jpg)
Інгредієнти:
- 300 г кабачків двох видів;
- 1 цибулина;
- 1 морквина;
- 2 столові ложки олії;
- 1 ст ложка кетчупу;
- Сіль, перець за смаком;
- 2-3 шматочки солоного сиру;
- 2-3 пелюстки в'яленого кавуна (можна замінити в'яленою вишнею).
Спочатку потрібно нарізати кабачки і цибулю кубиками. Морква потрібно натерти і відправити на сковорідку обсмажуватися разом з кабачками і цибулею. В кінці додаємо спеції і зубчик часнику.
![Рецепт кабачкової ікри, фото: скріншот з відео](https://thumbor.my.ua/D9dTvZDIC23MSx3_AF2CWZ7goXo=/600x/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F8d60f74e895cd1e067d3e96181366055.jpg)
Через кілька хвилин можна вже додавати кетчуп, і коли всі інгредієнти досить обсмажити, переміщаємо його в блендер.
Сир і кавун додаємо вже безпосередньо перед подачею. Виходить неймовірно смачно і просто.
Кілька хвилин часу, і ресторанне блюдо можна подавати на стіл гостям.
Нагадавши, Костянтин Грубич показав ідеальний рецепт куті на Святвечір
Як повідомляв портал Знай.ua, Грубич показав, як готувати різдвяну підливу з сушених грибів: до вареників і каш у Святвечір.
Також Знай.ua писав, 5 смачних закусок: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)