У Херсонській області психічнохворий чоловік вбив поліцейського і поранив медика
У Херсонській області психічнохворий чоловік вбив поліцейського і поранив медика

У Херсонській області психічнохворий чоловік вбив поліцейського і поранив медика

Вони прибули на виклик.

У Херсонській області психічнохворий чоловік вбив поліцейського, а також поранив медика.

Про це у Facebook повідомила пресслужба поліції Херсонської області.

Інцидент стався в селі Веселе Каховського району вранці 15 серпня. Місцева мешканка зателефонувала до швидкої та поліції і повідомила, що її 44-річного сина різко загострилася психічна хвороба. Чоловік перебуває на обліку.

Жінка замкнула сина у літній кухні. Утім, коли на подвір'я зайшли поліцейський і лікар, той виламав двері. Чоловік з ножем у руках вибіг навулицю. Наніс ножові поранення фельдшеру та старшому сержанту поліції. Від отриманих травм він помер у лікарні. Життю медпрацівника загрози немає.

Нападника затримали. Попередня кваліфікація - "посягання на життя працівника правоохоронного органу". Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Загиблим вививився 43-річний Олексій Кустов - поліцейський сектору реагування патрульної поліції Каховського відділу поліції. "Сьогодні вранці він загинув від отриманого ножового поранення під час обслуговування виклику. Олексій був грамотним та професійним поліцейським, доброю людиною, люблячим чоловіком, чудовим батьком", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомлялося, під Кривим Рогом у Гейківській обласній психоневрологічній лікарні знайшли мертвим медбрата. Його вбив пацієнт, а потім втік. Його затримали за кілька днів. 

Джерело матеріала
loader
loader