Лувр і галерея Уффіці подали до суду на Pornhub через еротичні аудіогіди
Лувр і галерея Уффіці подали до суду на Pornhub через еротичні аудіогіди

Лувр і галерея Уффіці подали до суду на Pornhub через еротичні аудіогіди

Pornhub створив еротичні аудіогіди для провідних музеїв світу. Їх озвучила порноактриса і амбасадорка бренду Аса Акіра.

Французький музей Лувр і галерея Уффіці у Флоренції подали позови до власників сайту Pornhub через онлайн-гід. Pornhub створив тематичні аудіогіди "Класична оголена натура" для шести найбільших музеїв світу, аби "спонукати людей частіше відвідувати художні інституції та уважніше вивчати класичні твори".

Як повідомляє Daily Mail, Лувр і галерея Уффіці звинувачують Pornhub у порушенні їхніх прав.

Представники музеїв вимагають, аби компанія видалила з сайту цифрові копії робіт, оригінали яких перебувають в експозиції цих установ:

"Pornhub отримав повідомлення від наших юристів. Ми очікуємо, що роботи будуть негайно зняті", - заявив представник Лувру.

У галереї Уффіці відзначили, що, згідно з італійським законодавством, музей повинен дати згоду на використання творів із його колекції з комерційною метою. Однак галерея Уффіці такої згоди не давала. У музеї впевнені, що порносайт використовує шедеври класичного мистецтва для реклами.

Обрані витвори мистецтва та скульптури можна переглянути онлайн або особисто відвідавши зали Лувру, музею д'Орсе, галереї Уффіці, Метрополітен-музею, Лондонської національної галереї та музею Прадо.

Нагадаємо, Pornhub випустив колекцію еротичних фільмів, яким понад 100 років. У компанії уточнюють, що люди почали знімати порно відтоді, як усвідомили, що можуть створювати кіно.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело матеріала
loader
loader