Локдаун в Києві: "Укрзалізниця" поки не обмежуватиме висадку/посадку у столиці
Локдаун в Києві: "Укрзалізниця" поки не обмежуватиме висадку/посадку у столиці

Локдаун в Києві: "Укрзалізниця" поки не обмежуватиме висадку/посадку у столиці

У Києві та області залізничний транспорт не обмежуватимуть на висадку/посадку, а розклад руху залишатиметься таким, як і раніше.

Це стосується як поїздів далекого сполучення, так і приміських електричок до/або через Київ.

Про це повідомляє пресслужба "Укрзалізниці".

Зазначається, що жодних заборон на рух залізничного транспорту не будуть вводити, допоки Державна або регіональні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) не ухвалять відповідне рішення.

Зі свого боку "Укрзалізниця" закликає пасажирів подорожувати лише у разі крайньої необхідності та з обов’язковим дотриманням маскового режиму на вокзалах та у поїздах аби максимально убезпечити себе, інших пасажирів та працівників залізниці, які йдуть на особистий ризик задля недопущення транспортного колапсу.

Увесь громадський транспорт працюватиме за спеціальними перепустками пасажирів.

Отримати такі документи зможуть (в першу чергу) працівники критичної інфраструктури: це стосується медицини, транспорту, соціальних працівників, житлово-комунального господарства, рятувальників, військових та поліції.

Також від понеділка зачиняються всі школи і дитячі садки.

Люди, які потраплять у важке фінансове становище однозначно не залишаться без уваги міської влади, запевнив перший заступник міського голови Києва Микола Поворозник, За його словами, для цього є відповідні соціальні центри, які на це відреагують.

Він також додав, що, щойно Кабміном буде затверджений порядок виплати фінансової допомоги підприємцям - місцева влада не залишиться осторонь, від виплат у тому числі.

Джерело матеріала
loader
loader