В РНБО не виключають можливості введення локдауну у всій Україні
В РНБО не виключають можливості введення локдауну у всій Україні

В РНБО не виключають можливості введення локдауну у всій Україні

В разі подальшого погіршення ситуації із захворюваністю коронавірусомв Україні може бути знову введений загальнонаціональний жорсткий карантин. 

Про це в інтерв'ю "BBC Україна" заявив секретар Ради нацбезпеки і оборони (РНБО) Олексій Данілов, припустивши, що незабаром РНБО проведе засідання у зв'язку з ситуацією з коронавирусу.

За його словами, наразі невідомо, чи буде на ньому розглядатися питання посилення заходів по всій країні.

"Коли ми повністю закриваємо області - це вже винятковий випадок. І якщо розвиток подій буде йти не за оптимістичним сценарієм, то я не виключаю, що може бути закрита вся країна", - сказав секретар РНБО.

Тим часом, Міністерство охорони здоров'я оновило розподіл на карантинні зони: "жовтою" залишилася лише одна область - Херсонська. Натомість на "червоному" рівні досі перебувають дев'ять регіонів: Київ, Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Київська, Львівська, Одеська, Сумська, Чернівецька області. 

На "помаранчевому" рівні 15 регіонів - Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська області.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок 24 березня зафіксовано 14 174 нових випадки коронавірусу. Протягом доби від COVID-19 померли 342 людини, ще 7 386 одужали. Було проведено 126 948 тестів.

 Від коронавірусу померла рекордна кількість осіб за весь час пандемії - 342. Варто зазначити, що найбільше летальних випадків станом на 24 березня зафіксували у Києві - 49 (рекорд для столиці), Одеській області - 28 та Закарпатській - 27. 

Відео Коронавірус в Україні: за минулу добу 342 людини померли від ускладнень

Кількість смертей від коронавірусу в Україні другу добу зростає. У вівторок знову зафіксовано небачену досі цифру - внаслідок ускладнень померли 342 людини. Позитивний результат дали 14 174 тести. Це свіжі дані від Міністерства охорони здоров'я. Шпиталізували напередодні 5,5 тисячі людей.  

Коронавірус в Україні: за минулу добу 342 людини померли від ускладнень
ТСН. 14:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Олена Вус
Джерело матеріала
loader
loader