Впровадження локдауну в Україні: Данілов анонсував нове засідання РНБО
Впровадження локдауну в Україні: Данілов анонсував нове засідання РНБО

Впровадження локдауну в Україні: Данілов анонсував нове засідання РНБО

Найближчим часом РНБО проведе нове засідання, на якому розгляне ситуацію із коронавірусомв Україні та можливість впровадження локдауну. 

Про це 19 березня повідомив секретар РНБО Олексій Данілов після засідання на брифінгу.

"Те, що стосується локдауну та коронавірусу, то я думаю, що найближчим часом буде відповідне засідання РНБО з цього приводу. Ви пам'ятаєте, що рік тому, коли починалась ця ситуація, у нас було відповідне засідання Ради нацбезпеки та оборони. Хочу наголосити, що апарат РНБО має продукт, який дозволяє дивитись моніторинг щодо стану справ у розрізі кожної громади. Що стосується розповсюдження коронавірусу, то в нас вкрай складна ситуація", - пояснив Данілов. 

Секретар РНБО також наголосив, що у ситуації із коронавірусом, влада активно співпрацює із органами місцевого самоврядування. 

"Я наголошую, що апарат РНБО змушений вже звертатись до органів місцевого самоврядування, які згідно чинного законодавства, мають брати у цьому участь. Ми сьогодні  інформаційні листи почали всім відправляти. Маємо зворотній зв'язок, що починають місцеві органи самоврядування включатися у цю роботу. Вони проводять свої комісії ТЕБ НС, як воно мало б відбуватися з початку, відповідно до чинного законодавства", - додав Данілов. 

Нагадаємо, РНБО ввела санкції відносно 19 компаній щодо надрокористування, всі інші дозволи перевірять. 

Відео РНБО вирішила дослідити Харківські угоди: чим це може завершитись – "Секретні матеріали"

РНБО знов дивує українців та змушує тремтіти агентів Кремля. Цього разу під прицілом події 11-річної давнини, а саме Харківські угоди Януковича, які продовжили перебування флоту Росії і нашому Криму. Що це за угоди, як вони приймалися і чим це сьогодні може завершитись для тогочасних посадовці, які їх підтримали - дивіться.

РНБО вирішила дослідити Харківські угоди: чим це може завершитись – "Секретні матеріали"
Секретні матеріали
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Марія Бойко
Джерело матеріала
loader
loader