Після скандалу з попереднім керманичем: клуб УПЛ представив нового тренера
Після скандалу з попереднім керманичем: клуб УПЛ представив нового тренера

Після скандалу з попереднім керманичем: клуб УПЛ представив нового тренера

Футбольний клуб "Львів" оголосив про призначення на посаду головного тренера, яка напередодні стала вакантною після звільнення Віталія Шумського, Анатолія Безсмертного. Помічником нового керманича "городян" буде Едуард Павлов.

Безсмертний уже прокоментував своє призначення. "Мені дуже приємно опинитися знову у Львові, де починався мій шлях у великий футбол. Звичайно, є і невелике хвилювання - прийняв таку команду. Команду з амбіціями, досить непогану. Втім, ситуація, звичайно, у клубу зараз не з найкращих.

Тим не менш, будемо працювати. Треба піднімати команду вище в турнірній таблиці. "Львів" на це заслуговує. Сподіваюся, хлопці приймуть ті ідеї, тенденції футболу, які ми будемо їм пропонувати. Звичайно, потрібно буде покращувати гру в усіх аспектах. Як у грі в обороні, так і в атакуючій роботі, також і в переходах. Попереду багато роботи", - сказав тренер клубній пресслужбі" Львова ".

  • "Львів" опустився на останнє місце за підсумками 16-го туру УПЛ. В останньому матчі команда розгромно програла київському "Динамо" (1:4).
  • У наступному поєдинку львів'яни під керівництвом нового тренера 7 березня на виїзді зустрінуться з луганською "Зорею".
  • Останнім клубом Безсмертного була "Черкащина" із другої ліги України. Раніше він також працював з черкаським "Дніпром", "Полтавою" і житомирським "Полісся".
Джерело матеріала
loader
loader