Перший в світі пам'ятник Гаррі Поттеру встановили в Лондоні
Перший в світі пам'ятник Гаррі Поттеру встановили в Лондоні

Перший в світі пам'ятник Гаррі Поттеру встановили в Лондоні

У центрі Лондона встановили пам'ятник головному герою серії книг англійської письменниці Джоан РоулінгГаррі Поттеру. Бронзовий монумент являє собою зовсім юного чарівника у формі гравця в квідич, що летить на мітлі Nimbus 2000.

Про це 1 жовтня пише видання Time Out.

Зазначається, що пам'ятник встановили на площі Лестер-сквер недалеко від кінотеатру "Одеон", де у 2001 році відбулася прем'єра першого фільму з серії екранізації "Гаррі Поттер і філософський камінь".

Нагадаємо, 31 серпня у Києві переодягнули бронзові пам'ятники засновникам Києва. За дійством "перевдягання" спостерігали лише музиканти. Вони грали відомі твори із фільму. Творець скульптур вирішив привітати авторку бестселера Джоан Роулінг із днем народження. Того дня письменниці виповнилося 55 років. Самому ж головному герою романа - 40.

Відео У Києві переодягнули пам'ятники засновникам міста в головних героїв "Гаррі Поттера"

У мантіях, в окулярах та з чарівними паличками в руках. У столиці переодягнули бронзові пам'ятники засновникам Києва. За дійством "перевдягання" спостерігали лише музиканти. Вони грали відомі твори із фільму. Творець скульптур вирішив привітати авторку бестселера Джоан Роулінг із днем народження. Сьогодні письменниці виповнилося 55 років. Самому ж головному герою романа - 40.

У Києві переодягнули пам'ятники засновникам міста в головних героїв "Гаррі Поттера"

 


 

 

 

Джерело матеріала
loader
loader