Ребров відмовився повернутися в "Динамо" - ЗМІ
Ребров відмовився повернутися в "Динамо" - ЗМІ

Ребров відмовився повернутися в "Динамо" - ЗМІ

Головний тренер угорського "Ференцвароша" Сергій Ребров відмовився від пропозиції очолити київське "Динамо.

Про це повідомляє портал Dynamo.kiev.ua.

За інформацією джерела, тепер керівництво "біло-синіх" змушене перейти до розгляду інших кандидатів на посаду головного тренера команди.

Також наголошується, що керманич "Зорі" Віктор Скрипник не є пріоритетною кандидатурою на посаду тренера киян.

Окрім того, "Динамо" не розглядає варіант із запрошенням Юрія Калитвинцева, але серед претендентів є керманич "Ворскли" Юрій Максимов.

Зрештою, зараз кияни перебувають на початковій стадії переговорів з іноземним фахівцем. Їм точно не є хорват Ненад Б’єлиця, ім’я якого фігурувало в ЗМІ.

Олексій Михайличенко та його тренерський штаб були звільнені на наступний день після того, як "Динамо" в останньому турі УПЛ програло "Колосу" (0:2). Попри поразку, кияни фінішували на другому місці, обійшовши "Зорю" на один бал. У наступному сезоні "біло-сині" зіграють у кваліфікації Ліги чемпіонів.

  • Ребров тренував "Динамо" від 2014 до 2017 року.
  • Під його керівництвом команда двічі виграла Чемпіонат України (2014/15, 2015/16), двічі ставала володарем Кубка країни (2013/14, 2014/15) і один раз здобула Суперкубок України (2016).
  • У сезоні 2015/16 Реброву вдалося вивести "Динамо" у плейоф Ліги чемпіонів. Команда не могла пробитись в цей раунд від часів Валерія Лобановського. В 1/8 фіналу турніру киян переграв "Манчестер Сіті".
  • Після "Динамо" Ребров очолював саудівський "Аль-Ахлі" та угорський "Ференцварош", який двічі поспіль привів до чемпіонського титулу. У липні цього року українського спеціаліста визнали найкращим тренером року в Угорщині.
Хто повинен стати новим тренером "Динамо"?
Джерело матеріала
loader
loader