Ребров отримав пропозицію очолити "Динамо" - ЗМІ
Ребров отримав пропозицію очолити "Динамо" - ЗМІ

Ребров отримав пропозицію очолити "Динамо" - ЗМІ

Головний тренер угорського "Ференцвароша" Сергій Ребров отримав пропозицію очолити київське "Динамо".

Про повідомляє портал Dynamo.kiev.ua. За інформацією джерела, новоспечений дворазовий чемпіон Угорщини взяв час на роздуми.

Водночас джерело стверджує, що "Динамо" поки не пропонувало очолити клуб нинішньому керманичу "Зорі" Віктору Скрипнику, якого раніше ЗМІ назвали головним претендентом на тренерське крісло "біло-синіх".

Олексій Михайличенко та його тренерський штаб були звільнені на наступний день після того, як "Динамо" в останньому турі УПЛ програло "Колосу" (0:2). Попри поразку, кияни фінішували на другому місці, обійшовши "Зорю" на один бал. У наступному сезоні "біло-сині" зіграють у кваліфікації Ліги чемпіонів.

  • Ребров тренував "Динамо" від 2014 до 2017 року.
  • Під його керівництвом команда двічі виграла Чемпіонат України (2014/15, 2015/16), двічі ставала володарем Кубка країни (2013/14, 2014/15) і один раз здобула Суперкубок України (2016).
  • У сезоні 2015/16 Реброву вдалося вивести "Динамо" у плейоф Ліги чемпіонів. Команда не могла пробитись в цей раунд від часів Валерія Лобановського. В 1/8 фіналу турніру киян переграв "Манчестер Сіті".
  • Після "Динамо" Ребров очолював саудівський "Аль-Ахлі" та угорський "Ференцварош", який двічі поспіль привів до чемпіонського титулу. У липні цього року українського спеціаліста визнали найкращим тренером року в Угорщині.
Джерело матеріала
loader
loader