Клуб Першої ліги запропонував фінансову допомогу "Карпатам", яким загрожує виключення з УПЛ
Клуб Першої ліги запропонував фінансову допомогу "Карпатам", яким загрожує виключення з УПЛ

Клуб Першої ліги запропонував фінансову допомогу "Карпатам", яким загрожує виключення з УПЛ

Клуб Першої ліги України львівський "Рух" звернувся з пропозицією надати фінансову допомогу "Карпатам", які ризикують не дограти сезон Прем’єр-ліги через брак коштів.

Президент "жовто-чорних" Григорій Козловський готовий профінансувати всі виїзні матчі "левів" до кінця поточного сезону.

"Ми, футбольний клуб "Рух", свято переконані, що у скрутну хвилину кожен українець має бути готовий підставити плече ближньому. Галичани не залишають у скруті брата, який потребує допомоги. "Карпати", клуб з багатими традиціями, просто не має права безславно завершити своє існування.

Президент "Руха" Григорій Козловський як палкий вболівальник львівського футболу, людина, яка свято шанує футбольні та українські традиції, готовий вкотре протягнути руку допомоги "зелено-білим". Григорій Козловський готовий покрити усі витрати "Карпат" на виїзні матчі, що залишилось зіграти у цьому сезоні.

Якщо керівництво "левів" готове прийняти фінансову допомогу, просимо звернутись до нашого клубу й надати банківські реквізити. "Карпати" мають жити!", - йдеться в заяві на офіційному сайті "Руха".

  • "Карпати" не поїхали на перенесений матч 24-го туру УПЛ проти "Маріуполя", який був запланований на 1 липня. Причина - відсутність у "левів" фінансової можливості. У разі повторної неявки на поєдинок без поважних причин, клуб автоматично буде виключений зі змагань.
     
  • "Карпати" пропустили 4 тури УПЛ через коронавірус. У першому матчі після рестарту вони зіграли внічию зі "Львовом". 
     
  • Клуб посідає останнє місце в турнірній таблиці УПЛ. Команда не перемагає 17 матчів поспіль - від 20 вересня: 7 нічиїх та 10 поразок.
УПЛ таблиця після 28 туру
УПЛ
Джерело матеріала
loader
loader