Позиції ЗСУ потрапили під обстріл з важкого озброєння, є поранений
Позиції ЗСУ потрапили під обстріл з важкого озброєння, є поранений

Позиції ЗСУ потрапили під обстріл з важкого озброєння, є поранений

За минулу добу, 21 червня, бойовики на Донбасі в черговий раз порушили зобов'язання про припинення вогню і 10 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил. Про це повідомили в прес-службі Міністерства оборони України.

В ході обстрілів противник застосував заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також озброєння БМП, гранатомети різних систем, протитанкові ракетні комплекси, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Також повідомляється, що був здійснений обстріл населеного пункту в Донецькій області.

В районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ", поруч з населеними пунктами Кримське, Залізне і Шуми агресор застосував міномети 120-го і 82-го калібру. Крім цього, противник застосував проти наших воїнів станкові протитанкові гранатомети.

Активізувався ворог і неподалік Новотошковського, застосувавши при цьому 82 мм міномети.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" загарбники три рази обстріляли позиції Об'єднаних сил неподалік Авдіївки з мінометів 120-го калібру, озброєння БМП, станкових протитанкових гранатометів, а також вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Проти захисників Старогнатовки противник спочатку використовував протитанкові ракетні комплекси, а згодом - гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

Крім того, бойовики застосувавши протитанковий ракетний комплекс "Корнет" калібру 152 мм, піддали небезпеці цивільних мешканців, що проживають поблизу лінії зіткнення в населеному пункті Бердянське. Протитанкова керована ракета вибухнула неподалік місцевої амбулаторії. На щастя, ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Внаслідок ворожої агресії один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Втрати противника уточнюються.

Теги за темою
Донбас Війна на Донбасі
Джерело матеріала
loader
loader