Зірку стрічки "Винні зірки" звинуватили в сексуальному насильстві неповнолітньої
Зірку стрічки "Винні зірки" звинуватили в сексуальному насильстві неповнолітньої

Зірку стрічки "Винні зірки" звинуватили в сексуальному насильстві неповнолітньої

Відомий американський актор Енсел Елгорт опинився в центрі секс-скандалу.

26-річну зірку стрічок "Винні зірки", "Дивергент" та інших звинуватили у сексуальному насильстві 17-річної дівчини, нібито скоєному в 2014 року.

Так, одна дівчина з ніком Gabby у Twitter опублікувала пост, в якому розповіла про згвалтування з боку Елгорта, яке сталося шість років тому, коли їй було 17, а йому 20.

За словами ймовірної жертви, вона з Енселом спілкувалася в секретному Snapchat, де він просив дівчину скинути йому її оголене фото.

Дівчина у своєму акаунті, який наразі вже видалений, також опублікувала фотографію себе і Елгорта, зроблену в 2014-му та поділилася подробицями інциденту, пише видання Daily Mail.

Замість того щоб запитати мене, чи хочу я припинити займатися сексом, знаючи, що це мій перший раз, я ридала від болю і не хотіла цього робити, єдині слова, які вийшли з його рота, були: "Нам потрібно зламати тебе". Я не була там в той момент. Я відключилася і просто відчула, що мій розум зник, я була в шоці, я не могла вирватися. Він змусив мене думати, що саме таким і повинен бути секс. Я була така молода і не знала нічого
написала дівчина

Також за словами Gabby, актор пропонував їй зайнятися сексом утрьох з її неповнолітніми друзями, проте вона про це нікому не розповідала, тому що Елгорт нібито пригрозив їй.

Причиною для розповіді Gabby назвала бажання "нарешті зцілитися", а також зазначила, що досі змушена ходити до психолга, оскільки у неї бувають панічні атаки. 

Представники Елгорта і сам актор, який наразі грає головну роль в майбутньому рімейку мюзиклу "Вестсайдська історія", досі не прокоментували ситуацію.

Джерело матеріала
loader
loader