Донецький "Шахтар" достроково став чемпіоном України
Донецький "Шахтар" достроково став чемпіоном України

Донецький "Шахтар" достроково став чемпіоном України

В Києві донецький "Шахтар" приймав "Олександрію" у матчі -го туру чемпіонату України.

В разі перемоги, "Шахтар" достроково оформляв чемпіонський титул у цьому сезоні. І вже на старті поєдинку "гірники" отримали чудовий шанс відкрити рахунок – Шендрик збив у своїй штрафній Мораеса. До "точки" підійшов Тайсон і впевнено пробив Паньківа. 

У другому таймі ситуація змінилася. Спочатку Банада точним ударом сранвля рахунок, а незабаром Матвієнко зіграв рукою в своїй штрафній і Третьяков сильно і точно пробив пенальті. "Шахтар" також швидко знову вирівняв цифри на табло, після того як Тітці точно пробив в дотик після подачі зліва. А потім молодий бразилець оформив дубль, замкнувши головою подачу Коноплянки з флангу. 

Таким чином, "Шахтар" добився потрібного результату і за 5 турів до кінця чемпіонату оформив чемпіонський титул. Це вже 13-й титул в історії "гірників". А для головного тренер "Шахтаря" Луїш Каштру – це перший трофей у кар'єрі.

WE ARE THE CHAMPIONS OF UKRAINE! #SHAKHTARCHAMPIONS

Congratulations to all the fans! We feel your support wherever you are! #Champions #Shakhtar #Ukraine #football #PremierLeague pic.twitter.com/WyW8djYD9j

  FC SHAKHTAR ENGLISH (@FCShakhtar_eng) June 20, 2020

"Шахтар" — "Олександрія" 3:2
Голи: Тайсон, 13 (пен), Тете, 60, 78   Банада, 48, Третьяков 52 (пен)
"Шахтар": П'ятов — Додо, Кривцов, Матвієнко, Сиприано (Коноплянка, 77) — Степаненко (Тете, 57) — Марлос (Коваленко, 86), Маркос Антоніо, Алан Патрік (Хочолава, 85), Тайсон — Мораєс.
"Олександрія": Білик — Пашаєв, Шендрик, Дубра, Мірошниченко (Вантух, 63) — Ковалець (Грицук, 80), Гречишкін (Довгий, 22), Банада — Лучкевич (Задерака, 46), Сітало (Сновигав, 46), Третьяков.

Теги за темою
футбол чемпіонат України
Джерело матеріала
loader
loader