Експертиза визнала актора Єфремова осудним
Експертиза визнала актора Єфремова осудним

Експертиза визнала актора Єфремова осудним

Актор Михайло Єфремов, який влаштував смертельне ДТП в Москві, визнаний осудним. Про це передає "Інтерфакс" з посиланням на джерело в медичних колах.

"Експертиза підтвердила дієздатність і повну осудність Єфремова", - сказав джерело.

При цьому психіатр звернув увагу на вживання актором алкоголю і наркотиків.

"Необхідність у більш глибокому стаціонарному обстеженні Єфремова немає", - сказало джерело.

Нагадаємо, що 8 червня у Москві російський актор Михайло Єфремов вилетів на зустрічну смугу руху на своїй машині і зіткнувся з іншим автомобілем. Актора затримали поліцейські на місці події. За результатами медичного огляду було доведено наявність алкоголю в крові артиста. Постраждалий водій "Лади" з травмами різного ступеня тяжкості був доставлений в лікарню.

 

За даними журналістів, в аналізах актора знайшли сліди кокаїну і канабіноїдів. Після цього слідчий виписав постанову на обшук квартири артиста.

В той же день ввечері прес-служба МВФ РФ по р. Москві оприлюднила інформацію про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 264 КК РФ проти артиста. Йому може загрожувати від трьох до семи років в'язниці.

Пізніше кримінальну справу стосовно артиста було перекваліфіковано на більш тяжкий у зв'язку зі смертю потерпілого в ДТП водія автомобіля ВАЗ. Тепер акторові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до 12 років.

Теги за темою
ДТП
Джерело матеріала
loader
loader