У Ілона Маска був секс утрьох з Ембер Герд і Карою Делевінь – Джонні Депп
У Ілона Маска був секс утрьох з Ембер Герд і Карою Делевінь – Джонні Депп

У Ілона Маска був секс утрьох з Ембер Герд і Карою Делевінь – Джонні Депп

Голлівудський актор Джонні Депп продовжує судитися зі своєю ексдружиною Ембер Герд.

І щоразу у ході процесу з'являються нові цікаві подробиці. А цього разу, навіть, пікантні. Так от Депп до свого позову проти Герд додав деталь, якою спантеличив фанів.

Актор запевняє, що ще до розлучення Ембер мала секс утрьох, в якому брали участь винахідник Ілон Маск та модель і акторка Кара Делевінь. Більше того, інтимна близькість нібито відбувалася у будинку Деппа у Лос-Анджелесі. Такі новини Джонні дізнався від близької подруги Ембер Герд, пише DailyMail.

Ембер Герд і Кара Делевінь
Getty Images
Ембер Герд і Кара Делевінь

Зауважимо, що у Ембер Герд та Ілона Маска дійсно був роман, однак вони запевняють, що стосунки почалися після того, як Герд та Джонні Депп подали на розлучення.

Ілон Маск та Ембер Херд
instagram.com/elonmusk
Ембер Герд і Джонні Депп

Нагадаємо, познайомившись під час знімань кінострічки "Ромовий щоденник" знаменитостям Джонні Деппу та Ембер Герд пророкували міцні стосунки. У лютому 2015 року зіркова пара зіграла весілля, а через 15 місяців Герд подала на розлучення і звинуватила чоловіка у домашньому насильстві.

Джонні Депп та Ембер Герд_1
Associated Press
Джонні Депп та Ембер Герд

Читайте також: Чотири адвокати Ембер Герд відмовилися працювати з нею в справі проти Джонні Деппа

Однак сам Депп досі заперечує цю інформацію, стверджуючи, що Ембер ніколи не бив. Актор навіть подав позов про наклеп, щоб довести, що всі звинувачення в домашньому насильстві, висунуті Ембер проти нього, засновані на брехні.

Якщо представникам актора вдасться це довести, їй загрожує до трьох років в'язниці.

Джерело матеріала
loader
loader