Зірка стрічки "Свінгери" Анна Саліванчук вдруге вагітна
Зірка стрічки "Свінгери" Анна Саліванчук вдруге вагітна

Зірка стрічки "Свінгери" Анна Саліванчук вдруге вагітна

Зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" та комедії "Свінгери" Анна Саліванчук поділилася з шанувальниками радісною звісткою.

Артистка та її чоловік чекають на другу дитину. Саліванчук не лише розповіла про прийдешнє поповнення у родині, а й знялася у чуттєвій фотосесії, де навіть позувала оголеною, пише Viva.

Анна Саліванчук_2
viva.ua

За словами Саліванчук, вони з коханим планували другого малюка, проте артистка сподівалася, що наступною у них народиться дівчинка.

Син у мене вже є, тож я налаштовувала себе на дівчинку і розповідала Глібу, що у нього буде сестричка. Мій малюк не показував свою стать до 20-го тижня, тоді мені і сказали, що ми чекаємо на хлопчика. Я розплакалася! Не засмутилася, але всі двадцять тижнів була впевнена, що у мене буде дівчинка. Вже й ім'я вигадала. Я дуже рада хлопчикові, але піду за сестричкою втретє (сміється). Адже дівчинка потрібна кожній мамі!
поділилася Анна

Разом з тим зірка повідомила, що якщо лікарі дозволять, вони з чоловіком оберуть партнерські пологи. Але якщо у зв'язку з пандемією не дозволять, то Саліванчук запевняє, що і так впорається.

Анна Саліванчук_1
viva.ua

За словами Анни, народжувати вона буле наприкінці серпня.

Анна Саліванчук_4
viva.ua
Анна Саліванчук_5
viva.ua

Нагадаємо, тим часом українська співачка Alyosha чекає на третю дитину. У артистки з чоловіком Тарасом Тополею є двоє синів, а третьою у родині з'явиться дівчинка.

Джерело матеріала
loader
loader