Стало відомо, через що напився Михайло Єфремов у день смертельної ДТП
Стало відомо, через що напився Михайло Єфремов у день смертельної ДТП

Стало відомо, через що напився Михайло Єфремов у день смертельної ДТП

Адвокат російського актора Михайла Єфремова Ельман Пашаєв розповів, через що у день смертельної ДТП артист напився.

За словами адвоката, причиною алкогольного сп'яніння Єфремова стала смерть його близького друга. Про кого саме йдеться, Пашаєв не став уточнювати.

Це був близький друг Михайла. Він помер в той же день, коли сталася ДТП. Михайло був в жалобі і пригнічений.
сказав Пашаєв

Також адвокат Єфремова зауважив, що це він наполіг на тому, аби актор записав відеозвернення до сім'ї загиблого в аварії Сергія Захарова і що той запис був погоджений зі слідчим, пише mk.ru

Це була моя ініціатива. Михайло навіть не знав, що я це публікуватиму. Я сказав йому, що відео потрібно записати для мене. Справа в тому, що Михайло настільки убитий горем і картає себе, що від самого початку у нас з ним навіть трапився невеликий розлад. Він сказав, що наполягатиме, щоб його посадили до в'язниці. Я запитав його, чи буде від цього легше загиблому і його сім'ї? Після цього Михайло цілих три рази намагався вибачитися публічно, але журналісти кожен раз вирізали цей момент. Тому записали відео.
пояснив адвокат

Читайте також: "Зрадив я всіх": Михайло Єфремов у відеозверненні вибачився за смертельну ДТП

Щодо того, що у крові Єфремова окрім алкоголю, були знайдені ще й наркотики, Пашаєв сказав, що не може наразі розголошувати інформацію, однак додав що, все, "що зараз пишуть про це – брехня".

Нагадаємо, раніше на смертельну ДТП за участі Михайла Єфремова відреагували у театрі "Современник", де актор служить як запрошений артист.

Джерело матеріала
loader
loader