Астаф’єва, Саніна та Різатдінова влаштували ефектну фотосесію в масках та розкішних сукнях
Астаф’єва, Саніна та Різатдінова влаштували ефектну фотосесію в масках та розкішних сукнях

Астаф’єва, Саніна та Різатдінова влаштували ефектну фотосесію в масках та розкішних сукнях

Відомі українські зірки взяли участь у спецпроєкті "Зарано зривати маски!".

Так, Даша Астаф’єва, Юлія Саніна, Олександра Кучеренко, Анна Різатдінова, Катерина Павленко та Ілона Гвоздьова, яка чекає на другу дитину, влаштували ефектну фотосесію у Національному художньому музеї України для видання JetSetter.

Для знімань зірки вбралися у розкішні сукні та дизайнерські маски від Марти Холод. Крім того, селебрітіс поділилися, чим займалися під час карантину та про що мріють.

Так, українська співачка та акторка Даша Астаф’єва постала перед фотооб’єктивом у total red. Зірка зізналася, що лише раз порушила карантин та додала, що наразі мріє про подорожі, хоча б Україною.

Фотосесія у масках_12
jetsetter.ua
Фотосесія у масках_11
jetsetter.ua

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна для знімань обрала чорний лук. Співачка ефектно позувала у блискучій сукні та з мереживною маскою.

Фотосесія у масках_6
jetsetter.ua
Фотосесія у масках_5
jetsetter.ua

В інтерв’ю виданню артистка поділилася, що разом із сім’єю дуже суворо дотримувалася режиму самоізоляції. Зіркове подружжя вперше "вийшло в люди" всього декілька тижнів тому.

Ми зустрілися з музикантами, щоб зняти фото для афіші шоу "Десять". Відкладати далі вже не виходило, плюс ми так скучили одне за одним. Бракує нам спілкування, репетицій і гастролей. З іншого боку, сидячи вдома, ми з Валом займалися найважливішою справою — музикою. Так-так, новий альбом вийде вже навесні наступного року.
заінтригувала Юлія Саніна

Олімпійська призерка з художньої гімнастики та учасниця шоу "Танці з зірками" Анна Різатдінова ефектно позувала у синій сукні, фіолетовій масці та капелюшку із пір’ям павліна. Спортсменка зазначила, що насамперед хоче відвідати кінотеатр та змагання з художньої гімнастики.

Фотосесія у масках_4
jetsetter.ua
Фотосесія у масках_3
jetsetter.ua

Фронтвумен гурту Go_A Катерина Павленко приміряла сукню з довгим шлейфом та рожеву маску у вигляді метелика. Співачка поділилася, що коли відновлять залізничне сполучення, то вона вирушить у гори. Також артистка зізналася, що мріє потрапити до Ісландії, ближче до одного з вулканів.

Фотосесія у масках_10
jetsetter.ua
Фотосесія у масках_9
jetsetter.ua

Телеведуча та дружина українського мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко позувала посеред музею у білій сукні з об’ємними рукавами та глибоким декольте. На "Міс Україна-2016" також був маленький капелюшок та рожева маска у вигляді кролика.

Фотосесія у масках_8
jetsetter.ua
Фотосесія у масках_7
jetsetter.ua
Карантин навчив цінити миті виходу з дому, коли можна ошатно вбратися, зібрати найближчих людей поруч та трохи розважитися, або ж елементарно пройтися магазинами улюбленого ТЦ. Щиро кажучи,  я дуже скучила за театральними постановками, залюбки присвятила б один із вечорів такому виду активності. Скучила також і за танцями. До початку карантину ми із моїм партнером з танців готували шоу-номер, наразі будемо відновлювати тренування та надолужувати втрачене.
розповіла Олександра Кучеренко

Відома танцівниця та переможниця проєкту "Танці з зірками-2" Ілона Гвоздьова позувала перед фотографом у сріблястій сукні із довгим шлейфом. Неабияк доповнили образ зелений капелюшок та маска із літачком.

Хореографиня поділилася, що після карантину вона одразу пішла до студії та потанцювала для себе.

Фотосесія у масках_2
jetsetter.ua
Фотосесія у масках_1
jetsetter.ua

Нагадаємо, нещодавно для видання знялися у першій спільній фотосесії шоумен Володимир Остапчук та його кохана Христина Горняк. Пара розповіла, як залагоджує конфлікти.

Джерело матеріала
loader
loader