"Шахтар" – "Десна": Сьогодні відбудеться матч чемпіонату України
"Шахтар" – "Десна": Сьогодні відбудеться матч чемпіонату України

"Шахтар" – "Десна": Сьогодні відбудеться матч чемпіонату України

"Шахтар" – "Десна". "Гірники" продовжують йти до свого чемпіонства і сьогодні їм протистоїть цікавий колектив з Чернігова. Онлайн-трансляція матчу "Шахтар" – "Десна" розпочнеться на 112.ua в 16:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 2".

6 червня, 17:00
Київ, "Олімпійський"
Чемпіонат України, 25 тур
"Шахтар" – "Десна"

Донецька команда в минулому турі впевнено впорався з київським "Динамо". Тепер підопічним Луїша Каштру належить зіграти з іншими клубами верхній шістки. Першою буде "Десна", яка веде боротьбу за друге місце. Команда показує яскравий футбол і досить впевнено здобуває очки.

Але в матчах з "Шахтарем" впевненості буде мало. Для того щоб розраховувати на відбір очок, "Десні" варто сподіватися на спад мотивації гравців суперника після "Динамо" чи не найкращу форму лідерів. 

Особисті зустрічі

6 разів грали команди в своїй історії. І всі шість разів перемагали "гірники". У нинішньому сезоні донецька команда двічі виграла 1:0.

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру:

"Побити якийсь рекорд або оформити найраніше чемпіонство – це не є нашою метою. Але ми хочемо добитися титулу як можна раніше – це мета нашої сезону. Якщо зможемо побити рекорд – буде ще краще. Але це дуже складно, залишилася шістки найсильніших команд".

Прогноз 112.ua: 2:0

Теги за темою
футбол чемпіонат України
Джерело матеріала
loader
loader