Уряд призначив Степанову CDTO
Уряд призначив Степанову CDTO

Уряд призначив Степанову CDTO

КИЇВ. 3 червня. УНН. Кабінет міністрів України на засіданні у середу призначив заступника міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) у Міністерстві охорони здоров'я. Про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації України, передає УНН.

"Кабмін призначив CDTO у Міністерстві охорони здоров'я", - повідомили в пресслужбі.

Зі слів міністра цифрової трансформації Михайло Федорова, CDTO допоможе розробити та реалізувати стратегію цифрової трансформації системи охорони здоров'я.

"Змінити підхід до послуг, які вже існують, та впровадити нові," – додав він.

Зазначається, що CDTO займатиметься е-послугами та електронними реєстрами. Визначатиме, які процеси потребують оптимізації та першочергової цифровізації. Працюватиме над реалізацією цифрової трансформації на всіх рівнях. А також буде працювати над посиленням кібербезпеки та захисту інформації.

"Невдовзі CDTO будуть призначені в кожному міністерстві та усіх центральних органах виконавчої влади", - додали в Мінцифри.

Нагадаємо, раніше Федоров повідомив, що в уряді хочуть запровадити керівника цифрової трансформації – CDTO – в кожному міністерстві протягом місяця.

Теги за темою
Міністерство охорони здоров’я Кабмін
Джерело матеріала
loader
loader