Серьога вперше висловився щодо скандалу з ексдружиною та "викраденими" дітьми
Серьога вперше висловився щодо скандалу з ексдружиною та "викраденими" дітьми

Серьога вперше висловився щодо скандалу з ексдружиною та "викраденими" дітьми

Білоруський реп-виконавець Серьога нещодавно потрапив у гучний скандал, пов'язаний начебто з викраденням дітей у колишньої дружини Поліни Ололо. Вперше за довгий час співак вирішив пояснити власну позицію.

За словами Сергія Пархоменка у фейсбуці, якого всі знають як Серьогу, чоловік з повагою ставиться до своєї коханої і жодним чином не намагається її дискридетувати. Він розуміє її бажання опікуватись синами, але вважає, що все повинен вирішити суд.

"Для початку я можу і хочу сказати тільки хороше про матір моїх дітей. Вона – прекрасна людина з особливим почуттям материнської відповідальності. Я принципово виховую своїх синів в абсолютній повазі до матері і в усьому медійному полі вони не зможуть коли-небудь прочитати жодної іншої моєї позиції стосовно до неї, крім як поважної. Її актуальне прагнення піклуватися про дітей і будь-якими засобами переконати громадськість в тому, що їхній батько – я тобто – негідна й аморальна людина, ще до суду, продиктовано суворою необхідністю її життєвих обставин і надмірною вразливістю. І тут я, як ніхто інший, беруся зрозуміти її", – зазначив Серьога.

Чоловік розповів, що він з ексдружиною по-різному дивляться на світ. На його думку, Поліна "щиро проживає свою реальність" і "переконлива у своїй версії", що Серьога викрав їхніх дітей. Але він пояснив, що якщо це так, то це ще потрібно довести у суді.

Саме тому ми всі так чекаємо рішення даного питання саме в правовому полі, ось чому я весь цей час був свідомо скупий на коментарі та оціночні судження щодо будь-яких висловлювань третіх осіб на мою адресу. Я вважаю, що діяти саме так, а не інакше – єдино вірний вибір та моє невід'ємне право,
– резюмував Серьога, додавши, що якщо би він хотів вирішувати це питання у форматі реаліті-шоу, то він би це давно зробив.

Серьога також додав, що немає жодної катастрофи у тому, "що батьки іноді бачать процес виховання і освіти своїх дітей по-різному", тому для цього і приходиться на допомогу суд. За його словами, у його з Поліною ситуації йдеться лише про визначення місця проживання з одним із батьків, а не про позбавлення батьківських прав.

"До суду мої діти перебувають зі мною при наявності у мене всіх дозвільних документів з боку їх матері – цей факт легко перевірити і підтвердити. Останнє ви дізнаєтеся після закінчення судового розгляду, дочекайтеся ж його, як і личить вихованим і законослухняним громадянам", – підсумував Серьога. На допис колишнього чоловіка Поліна Ололо поки ніяк не відреагувала.

Що відомо про дітей Поліни Ололо та репера Серьоги?

У лютому 2020 року Поліна Ололо заявила, що її колишній чоловік, реп-виконавець Серьога начебто викрав їхніх синів. Сталось це після одного із тренувань, на яке мама завезла їх вранці. Це був останній раз, коли вона бачила своїх дітей. Окрім 10-річного Марка та 9-річного Платона у експодружжя є ще маленька донька, яка живе з Поліною. Весь час, поки Серьога переховував дітей, у них були виключені телефони, а про їхнє розміщення ніхто не знав.

24 травня Поліна вперше за довгий час змогла знайти та побачити сина Платонана території готелю під Києвом. Місце перебування дітей їй смс-повідомленням надіслав невідомий абонент. Але під час зустрічі з матір'ю хлопець був стурбований та наляканий, і постійно питав, чи має мама кошти на їхнє утримання. Старший син Марк відмовився бачитись з Поліною. 26 травня жінка вдруге приїхала під готель, але там її зустріч лише чоловік Серьога, який був нервовим та закрив перед нею двері. Ололо вирішила викликати поліцію та зафіксувати інцидент.

Теги за темою
Скандал Стиль життя Надія Біленко
Джерело матеріала
loader
loader