"Динамо" не відкликатиме своїх футболістів з оренди до кінця сезону
"Динамо" не відкликатиме своїх футболістів з оренди до кінця сезону

"Динамо" не відкликатиме своїх футболістів з оренди до кінця сезону

"Динамо" повідомило про подовження до кінця сезону всіх орендних договорів з іншими клубами щодо гравців, які належать киянам.

"Футболісти "Динамо", орендні угоди яких закінчуються в червні, дограють за клуби, за які вони виступають на правах оренди, до кінця сезону 2019/2020, після чого по кожному гравцеві буде ухвалюватися рішення про подовження терміну оренди або повернення в клуб", - йдеться в заяві на офіційному сайті "біло-синіх".

Наразі в оренді за інші клуби виступають такі футболісти "Динамо": Сергій Булеца, Владислав Супряга (обидва - "Дніпро-1"), Богдан Лєднєв, Олександр Тимчик (обидва - "Зоря"), Владислав Дубінчак ("Карпати"), Євген Смирний ("Колос"), Роман Вантух ("Олександрія"), Микита Кравченко ("Олімпік").

Міністерство охорони здоров’я України дозволило поновити сезон УПЛ 30 травня. Тепер виконком УАФ повинен підтримати рішення про рестарт, а також затвердити календар змагань. Окрім того, МОЗ затвердило рекомендації для проведення футбольних матчів в Україні.

Українська Прем'єр-ліга (УПЛ) була призупинена від 17 березня через поширення коронавірусу. В УПЛ залишилося зіграти 9 турів, після 23 турів лідирує "Шахтар".

упл таблиця перед карантином
Джерело матеріала
loader
loader