Архівне резюме Меган Маркл розкриває ексклюзивні подробиці: вік, зріст та неочікувані хобі зірки
Архівне резюме Меган Маркл розкриває ексклюзивні подробиці: вік, зріст та неочікувані хобі зірки

Архівне резюме Меган Маркл розкриває ексклюзивні подробиці: вік, зріст та неочікувані хобі зірки

У мережі з'явилося резюме Меган Маркл, яке вона складала понад 10 років тому, коли її голлівудська кар'єра була лише попереду. Так, у 24 роки акторка вільно володіла кількома мовами, захоплювалася танцями та навіть бойовими мистецтвами. Також майбутня зірка розсекретила свою вагу та зріст.

Архівне резюме Меган Маркл опублікувало видання The Mirror. У ньому акторка, яка на той час перебувала лише на старті успішної кар'єри, відверто розповіла подробиці свого життя, не підозрюючи, що ця інформація набуде розголосу в пресі за 14 років. 

Зі слів Меган Маркл, її зріст становить 167 сантиметрів, а вага – 51 кілограм. У резюме вона вказала досвід роботи у кіно та театрі. На той час кількість її появ на екрані суттєво програвала ролям у виставах. Тоді прихильність продюсерів молода акторка спробувала завоювати іншими навичками. 

Так, Меган вільно володіє іспанською та французькою мовами. Серед її захоплень – балет, джазові танці, чечітка, йога та навіть кікбоксинг. Її тренер Хорхе Бланко пригадав, що займався з майбутньою дружиною принца Гаррі в Торонто під час зйомок телесеріалу "Форс-мажори", який і зробив Меган по-справжньому відомою. "Ми трохи займалися єдиноборствами, трохи кікбоксингом й часом боксували", – зазначив тренер. 

меган маркл
Архівне резюме розкрило ексклюзивні подробиці життя Меган Маркл / Фото: Instagram / @sussexroyal

Нагадаємо, що раніше журналістам вдалося розкрите не менш приголомшливі деталі. Так, у мережі опублікували свідоцтво про народження сина Меган Маркл, де написано її справжнє ім'я. Насправді дружину принца Гаррі звати Рейчел. У документі в графі мати зазначено: "Рейчел Меган, принцеса Великобританії". Проте близькі, коханий, батьки та члени королівської родини завжди іменували її Меган, тому інше ім'я не на жарт спантеличило прихильників. 

Теги за темою
Стиль життя Меган Маркл Марина Джура
Джерело матеріала
loader
loader