Принцеса Діана у чоловічому костюмі разом з Фредді Мерк'юрі ходила до гей-клубів
Принцеса Діана у чоловічому костюмі разом з Фредді Мерк'юрі ходила до гей-клубів

Принцеса Діана у чоловічому костюмі разом з Фредді Мерк'юрі ходила до гей-клубів

Принцеса Діана мала багато друзів серед зірок шоу-бізнесу і часто проводила з ними час.

Не так давно Елтон Джон у своїх мемуарах пригадав, як на вечірці через леді Ді ледь не побилися Річард Гір та Сильвестр Сталлоне.

Тепер же подруга королівської родички, акторка Клео Рокос поділилася, як одного разу Діана провела вечір у компанії лідера гурту Queen Фредді Мерк'юрі. Знаменитості часто влаштовували спільні вечірки, пише Mirror.

Вони добре та розкуто почувалися у компанії одне одного, та дозволяли собі багато шампанського.

"Одного разу після такої вечірки принцеса разом з вузькою компанією зважилася на вкрай зухвалий крок. Група провела день, попиваючи шампанське. У Діани було бешкетний настрій. Вона запитала про плани Фреді на вечір і висловила бажання приєднатися до нього", - пригадала Клео в інтерв'ю Vanity Fair.

Принцеса Діана_2
Getty Images
Принцеса Діана

У тій групі був присутній актор Рупер Еверетт, який наполегливо порадив Діані не йти разом з Фредді, який збирався до гей-клубу. Він турбувався через те, що у нічному клубі принцесу Вельску впізнають та заскочать папараці, що не дуже б добре відбилося на іміджі королівської родини.

Та Мерк'юрі наполіг, аби Діана пішла з ними, сказавши: "Та годі вам, нехай дівчина повеселиться". Та все ж таки, турбуючись про безпеку принцеси, Фредді вбрав її у армійський піджак, кепку і сонцезахисні окуляри.

Фредді Мерк'юрі
Getty Images
Фредді Мерк'юрі

"Коли ми увійшли, то зрозуміли, що з нами принцеса Діана і що вона може бути впізнана в будь-яку хвилину. Але люди не впізнали її в маскуванні. Вона ніби була невидимкою для всіх. Їй це шалено сподобалося", - наголосила Рокос.

Зауважимо, що раніше у ЗМІ писали, що принцеса Діана чотири рази намагалася вкоротити собі віку.

Нагадаємо, принцеса Діана загинула в автокатастрофі у тунелі на набережній Сени у Парижі 20 років тому. Разом із Леді Ді в авто перебували син мільярдера Доді аль-Файєд, водій Анрі Поль і охоронець Тревор Ріс-Джонс. Досі невідомо, що саме стало причиною аварії. За однією з версій водій був в стані алкогольного сп'яніння і перевищив швидкісний режим, але є і думка, що ДТП була підлаштована.

Джерело матеріала
loader
loader