Кременчук з 12 травня запускає міський транспорт
Кременчук з 12 травня запускає міський транспорт

Кременчук з 12 травня запускає міський транспорт

В Кременчуці з 12 травня запустять міський транспорт, яким можна буде користуватися без спецперепусток. Про це на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації заявив мер Кременчука Віталій Малецький, повідомляє "Телеграф".

За словами мера, у транспорт будуть пускати людей за кількістю сидячих місць в салоні за умови дотримання маскового режиму. При цьому медики зможуть їздити безкоштовно, а пільговиків не будуть перевозити до 22 травня.

"12 травня ми виходимо на маршрути всім нашим транспортом за кількістю сидячих місць. Люди оплачують проїзд самостійно. На зупинках організується черга. Медичних працівників пускаємо без черги і перевозимо безкоштовно - це наша позиція. З підприємцями ми будемо говорити окремо на цю тему. Можливо, ми будемо їм компенсувати перевезення медиків. Пільг не буде. З 12-го числа пільговиків ми не возимо", - сказав Малецький.

Наголошується, що тарифи на транспорт залишаться незмінними.

Нагадаємо, у четвер, 30 квітня, міська влада Черкас значно послабила карантинні обмеження, дозволивши з 1 травня відвідання парків та зелених зон, а також роботу більшості магазинів.

У той же час поліція Черкаської області розпочала кримінальне провадження за фактом прийнятого в міськраді рішення про ослаблення карантину.

Теги за темою
Карантин епідемія коронавірусу
Джерело матеріала
loader
loader