Китайський автовиробник заборонив одноразові пластикові упаковки на своїх підприємствах
Китайський автовиробник заборонив одноразові пластикові упаковки на своїх підприємствах

Китайський автовиробник заборонив одноразові пластикові упаковки на своїх підприємствах

Група Zhejiang Geely Holding - материнська компанія Geely Automobile Holdings Ltd - одного з найбільших китайських автовиробників – заборонила використовувати одноразові пластмасові упаковки на своїх підприємствах.

Таким чином холдинг відзначив недавній 51-й Всесвітній день Землі, передає zgh.

Zhejiang Geely Holding має намір позбутися одноразових пластикових упаковок зі свого ланцюжка поставок до 2025 року.

Зокрема, Geely Auto в останні роки домігся прогресу у використанні перероблених матеріалів завдяки координації централізованих логістичних центрів у китайських містах Сянтань, Ханчжоу і Юяо.

Як результат, компанія вже перейшла до впровадження повністю переробних пакувальних матеріалів для основних компонентів, таких як двигуни і трансмісії.

У той же час показник можливості відновлення автомобільних матеріалів в автомобілях Geely Auto досяг 96,8%, а ступінь вторинної переробки – 94,4%.

З метою суттєвого зниження залежності від невідновлюваних джерел енергії, Geely Auto активно встановлює сонячні панелі на виробничих потужностях.

Сьогодні СЕС потужністю 100 МВт виробляють 100 мільйонів кіловат-годин електроенергії у рік, тим самим скорочуючи викиди CO2 більш, ніж на 10 000 тонн.

На додачу, акумулятори зі старих електромобілів Geely будуть перероблятися і повторно використовуватися в електричних мережах Geely, підвищуючи їх ефективність.

Очікується, що до 2022 року очікувана виробнича потужність досягне 300 МВт.

Geely Holding також підтримала лондонську компанію таксі-електромобілів (LEVC) з інвестиціями, що досягають понад 500 мільйонів фунтів стерлінгів, і міжгруповим обміном технологіями.

З моменту свого запуску у 2018 році компанія LEVC продала більше 4000 таксі з нульовим рівнем викидів, що дозволило заощадити більше 17,5 млн літрів палива і скоротити викиди CO2 на 30 000 тонн.

Останнє покоління електричного таксі TX також знизило вміст оксиду азоту на 99,5% в порівнянні з оригінальною дизельною моделлю.

В інших сегментах портфеля брендів Geely Holding Volvo Cars оголосила про своє прагнення стати кліматично нейтральною компанією до 2040 року і скоротити життєвий цикл вуглецевого сліду на один автомобіль на 40% до 2025 року.

Джерело матеріала
loader
loader