Загадковим обранцем Емми Вотсон виявився колишній продавець марихуани
Загадковим обранцем Емми Вотсон виявився колишній продавець марихуани

Загадковим обранцем Емми Вотсон виявився колишній продавець марихуани

Як стало відомо, голлівудська акторка Емма Вотсон зустрічається з бізнесменом Лео Робінтоном.

Зауважимо, що восени минулого року у Мережу потрапили фото, на яких 29-річну зірку "Гаррі Поттера"заскочили за поцілунками з таємничим незнайомцем. Але тільки зараз ЗМІ вдалося вирахувати, ким вже все таки є цей хлопець.

Так, за повідомленням видання Daily Mail, загадковим бойфрендом британської акторки виявився 30-річний бізнесмен з Каліфорнії Лео Робінтон.

Зазначається, що раніше Лео працював в компанії, що спеціалізується на легальному продажу марихуани, однак залишив бізнес в червні 2019 року.

Примітно, що після оприлюднення спільних знімків Лео видалив всі свої соцмережі, однак як виявилося зберегти стосунки в таємниці парі так і не вдалося.

Емма Вотсон
Associated Press

За інформацією інсайдерів, стосунки пари досить серйозні, оскільки Вотсон вже навіть познайомила коханого з батьками, влаштувавши спільну сімейну вечерю. 

"У Емми серйозні наміри щодо Лео, вона вже познайомила його з батьками. Вони разом ходили в ресторан The Ivy, в престижному районі Лондона Сент-Джонс-Вуд, в грудні минулого року", - предає слова інсайдера видання.

Нагадаємо, не так давно Емма Вотсон перебувала у стосунках з відомим актором Кортом Оверстрітом, але і ці стосунки протрималися тільки півроку. 

Джерело матеріала
loader
loader