Джонні Депп довів, що Ембер Герд з подругою-трансгендером намагалася його підставити
Джонні Депп довів, що Ембер Герд з подругою-трансгендером намагалася його підставити

Джонні Депп довів, що Ембер Герд з подругою-трансгендером намагалася його підставити

У справі Джонні Деппа проти Ембер Герд з'явилися нові докази його невинності.

Як повідомляється у виданні Daily Mail, на черговому судовому засіданні був оприлюднений аудіозапис дзвінка в службу порятунку подруги Герд, транс-активістки Іо Тіллетт Райт.

Іо Тіллетт Райт
instagram.com/iolovesyou
Іо Тіллетт Райт

Так, у документах зазначається, що дзвінок був зафіксований о 8 вечора 21 травня 2016 року - в день, коли, за словами Ембер, колишній коханий нібито напав на неї кинув в неї мобільний телефон.

Райт підтвердила, що дійсно зверталася в цей час службу, щоб допомогти подрузі. Проте, адвокати актора знайшли нестикування в свідченнях.

По перше, зазначається, що голос у зафіксованному зверненні не відповідає транс-активістці, а по-друге виявилося, що її звернення в службу порятунку дійсно є в базі, але з різницею у кілька годин.

Ембер Герд та Джонні Депп
Associated Press

"Ці невідповідності є доказом того, що пані Герд і її друзі намагалися підставити пана Деппа. Перша спроба не спрацювала, і вони зважилися на другу", - йдеться у заяві адвокатів актора.

Захисники акторки, своєю чергою назвали нові докази "фантазією", а нестикування у часі пояснили різницею часових поясів.

Нагадаємо, познайомившись під час знімань кінострічки "Ромовий щоденник" знаменитостям Джонні Деппу та Ембер Герд пророчили міцні стосунки. У лютому 2015 року зіркова пара зіграла весілля, а через 15 місяців Герд подала на розлучення і звинуватила чоловіка у домашньому насильстві. Акторка неодноразово показувала фото після побиття та заявляла про насилля з боку чоловіка.

Однак сам Депп досі заперечує цю інформацію та стверджує, що Ембер ніколи не бив і вона сама намалювала собі синці та подав позов про наклеп проти неї ще в березні минулого року. Примітно, що навіть найкращі друзі Герд неочікувано стали на бік Джонні Деппа у справі про побиття. А нещодавно актор зумів відстояти свої права й отримав першу перемогу у справі проти ексдружини на 50 мільйонів доларів.

Джерело матеріала
loader
loader