Телеведуча і "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко поділилася, які кулінарні навички освоїла в період карантину.
Також красуня-дружина телеведучого і мандрівника, автора програми "Світ навиворіт" Дмитра Комарова розповіла, як приготувати китайський салат, який так полюбився в їх сім'ї.
Олександра зізналася, що незважаючи на бажання балувати чоловіка вишуканими стравами різних країн, саме українську кухню вона вважає найсмачнішою.
"Мені завжди подобалося готувати смачні і корисні сніданки, - поділилася Олександра.
- А в період карантину з'явився час освоїти нові рецепти обідів і вечерь.
Поки чоловік вдома, хочеться радувати його делікатесами! Наприклад, я навчилася готувати китайський салат з сиром тофу.
Це нескладно: потрібно дрібно порізати соєвий сир, помістити його в невелику піалу, додати зверху натертий часник, дрібно нарізану зелень і щедро заправити все соєвим соусом".
Крім того, телеведуча та володарка титулу "Міс Україна 2016" навчилася готувати японські роли.
"Також я освоїла спеціальний прилад, який Діма привозив з Японії, для приготування ролів.
Перші кілька хвилин, звичайно, довелося з ним розбиратися - вся інструкція в ієрогліфах, і метод приготування некласичний - без використання водоростей норі і закручування.
Виявилося, досить завантажити рис, рибу і авокадо, щоб на виході отримати рол ідеально круглої форми!" - зазначила Кучеренко.
При цьому Саша зізналася, що набагато впевненіше себе почуває в приготуванні страв української кухні.
"Для мене все ж вона найсмачніша! Режим карантину тепер дозволяє пів дня провести на кухні, коли ліпиш вареники або вариш борщ.
В цьому теж є свої плюси", - з посмішкою зауважила дружина Дмитра Комарова.