МАУ назвали всі рейси, якими будуть евакуювати українців: повний список
МАУ назвали всі рейси, якими будуть евакуювати українців: повний список

МАУ назвали всі рейси, якими будуть евакуювати українців: повний список

В авіакомпанії “МАУ” для недопущення розповсюдження коронавірусу Covid-19 з 17 до 31 березня припиняють виконувати всі міжнародні регулярні рейси.

Як пише НАРОДНА ПРАВДА, відповідне повідомлення з’явилося на сайті компанії.

Loading...

“Виконуючи розпорядження уряду про тимчасове обмеження перетину державного кордону, спрямоване на запобігання поширенню на території України вірусу COVID-19, авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України” припиняє виконання регулярних рейсів по всій міжнародній мережі попередньо на період з 00 годин 00 хвилин 17 по 31 березня 2020 року”, – йдеться в заяві.

Оскільки термін карантину, встановлений урядом України, попередньо триватиме до 3 квітня, пасажирам, які планують подорож після 31-го березня, необхідно стежити за змінами в розкладі і статус рейсів на сайті авіакомпанії.

У вівторок, 17 березня, МАУ виконає наступні міжнародні рейси:.

PS734 Дубай – Київ;.

PS 398 Каїр – Київ;.

PS778 Тель-Авів – Київ;.

PS612 Єреван – Київ;.

PS518 Тбілісі – Київ;.

PS716 Стамбул – Київ;.

PS602 Баку – Київ;.

PS242 Торонто – Київ;.

PS232 Нью-Йорк – Київ;.

PS272 Бангкок – Київ;.

PS898 Кишинів – Київ.

На ці рейси допустять тільки громадян України та іноземців, які мають право постійного або тимчасового проживання на території України.

У період з 17 по 31 березня МАУ виконуватиме власні регулярні внутрішні рейси, чартерні рейси за кордон для повернення українських туристів додому, а також при необхідності санітарно-евакуаційні і технічні рейси.

Пасажири скасованих рейсів будуть проінформовані по електронній пошті та/або смс-повідомленням про можливість безкоштовно переоформити квитки і перенести дату своєї подорожі на період після 31 березня 2020 року.

Для таких випадків будуть організовані спеціальні окремі нерегулярні рейси для повернення українців додому.

Теги за темою
Народна Правда МАУ
Джерело матеріала
loader
loader