/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2Feb8cd164e3540e5352b3f8d63556b2a4.jpg)
У Києві відкрилась «Раменна бібліотека», де можна самостійно запарити суху локшину
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2Feb8cd164e3540e5352b3f8d63556b2a4.jpg)
На Бессарабській площі в Києві відкрився заклад «Раменна бібліотека», де відвідувачі можуть самостійно приготувати локшину швидкого приготування з обраними додатками, повідомляє співзасновник Северин Хобзей.
Одну зі стін відведено під стелажі з різновидами сухих раменів, що нагадує бібліотечні полиці. Поряд розташовано секцію з класичними додатками до локшини: фуджу, тофу, енокі, едамаме, мариновані і сирі яйця, креветки, курка, крабові палички і нуротомакі, сосиски, кукурудза, зелень, сир чедер та соуси.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2F5ed862fec28a19c518d74d961b8f3514.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2F304cf6e633978860f27f065aeb73a0b7.jpg)
Відвідувач сплачує на касі за обраний рамен і топінги, а потім переходить до машини з окропом і заливає ним локшину.
«Раменну бібліотеку» розташовано за адресою вулиця Велика Васильківська, 1-3/2, ліворуч від Pinchuk Art Centre, вхід через магазин азійських продуктів Asia Foods. Працює заклад із 12:00 до 22:00.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2F7bad8e32909501daa464b4edc18f3120.jpg)
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F278%2F7421fb0e9f1b1f6dfb5d44012020ddd2.jpg)
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
- #їжа
- #Раменна
- #Швидка їжа
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті
