Кейт Бекінсейл зіграє круту героїню в новому екшні «Код "Чорна канарка"»
Кейт Бекінсейл зіграє круту героїню в новому екшні «Код "Чорна канарка"»

Кейт Бекінсейл зіграє круту героїню в новому екшні «Код "Чорна канарка"»

Незабаром в українських кінотеатрах можна буде побачити напружений екшн-трилер «Код "Чорна канарка"» за участю зірки франшизи «Інший світ» Кейт Бекінсейл. І у нас вже є кадри, що знайомлять ближче з її крутою героїнею.

Кейт Бекінсейл зіграє круту героїню в новому екшні «Код "Чорна канарка"» - Фото 1

У фільмі «Код "Чорна канарка"» Бекінсейл втілить досвідчену агентку ЦРУ Евері Грейвс, яка опиняється в ситуації, коли мусить обирати між безпекою коханого чоловіка та захистом інтересів держави. Її чоловіка викрадають терористи. У обмін на його життя вони вимагають від Евері надати їм доступ до таємної інформації. Для жінки немає нічого ціннішого, аніж життя та безпека її коханого. Однак вона розуміє, що, погодившись на умови викрадачів, вона поставить під загрозу усю свою країну.

Компанію акторці у кадрі складе зірка серіалу «Обі-Ван Кенобі» Руперт Френд та зірка серіалів «Ти» і «Моцарт в джунглях» Саффрон Берроуз.

Нижче ви можете побачити офіційні кадри бойовика «Код "Чорна канарка"» за участю Бекінсейл, чия нова героїня схожа на її героїню з фільму «Красуня на драйві». На одному з кадрів вона знову з'являється в образі платинової блондинки.

В український прокат стрічка «Код "Чорна канарка"» вийде 17 жовтня. Її режисером виступає П'єр Морель («Заручниця», «М'ята», «Фрілансер»).

Кейт Бекінсейл зіграє круту героїню в новому екшні «Код "Чорна канарка"» - Фото 2

Кейт Бекінсейл зіграє круту героїню в новому екшні «Код "Чорна канарка"» - Фото 3

Кейт Бекінсейл зіграє круту героїню в новому екшні «Код "Чорна канарка"» - Фото 4

Кейт Бекінсейл зіграє круту героїню в новому екшні «Код "Чорна канарка"» - Фото 5

Кейт Бекінсейл зіграє круту героїню в новому екшні «Код "Чорна канарка"» - Фото 6

Джерело матеріала
loader