Фронтмен Måneskin Даміано Девід почав сольну карʼєру, випустивши пісню Silverlines
Фронтмен Måneskin Даміано Девід почав сольну карʼєру, випустивши пісню Silverlines

Фронтмен Måneskin Даміано Девід почав сольну карʼєру, випустивши пісню Silverlines

Про це пише Billboard.

27 вересня відбулася премʼєра пісні Silverlines, що ознаменувала початок сольної карʼєри 25-річного італійського музиканта Даміано Девід, найбільш відомого як фронтмен гурту Måneskin. Композицію спродюсував британський співак і композитор Labrinth.

"Ця пісня — дуже особлива історія для мене. Іноді ти чуєш пісню і думаєш: "Боже мій, ця пісня розповідає про мене". Для мене було неймовірно попрацювати з таким великим виконавцем, а також над піснею, яка, по суті, описує весь мій шлях", - поділився Даміано Девід.

Silverlines - емоційний трек, який починається як сувора, стримана меланхолійна мелодія, яка наповнює надією, коли досягає крещендо. 

Labrinth раніше співпрацював з Біллі Айліш, The Weeknd, Нікі Мінаж та іншим артистами. За словами Даміано Девіда, співачка та авторка пісень Сара Гадсон уже працювала над мелодією з Labrinth, коли вирішила запропонувати співпрацю двом чоловікам. 

Девід описав Labrinth як надзвичайно уважного продюсера, з яким було дуже легко працювати. 

"Є рівень вразливості, якого я ніколи не досягав, і рівень чесності, якого мені так і не вдалося досягти не тому, що я не був чесним в інших піснях. Мені довелося глибше копнути в собі, щоб навіть дістатися до цієї інформації, а потім перетворити її на музику", - розповів музикант.

Разом з тим, Девід пояснив, чому ніколи не робив такого в Måneskin - музикант хотів поважати сильну ідентичність групи, яку він вважає частиною її успіху, а також "роль, яку йому призначили".


 



Джерело матеріала
loader