Бред Пітт та Інес де Рамон претендують стати найстильнішою парою року
Бред Пітт та Інес де Рамон претендують стати найстильнішою парою року

Бред Пітт та Інес де Рамон претендують стати найстильнішою парою року

Свої нові стосунки з Інес де Рамон Бред Пітт приховував доволі довго. Пара разом ще з листопада 2022-го, однак з’являтися на різноманітних заходах почала лише цього року. Тож не дивно, що публіка з особливою цікавістю спостерігає з кожним виходом закоханих. І, що варто відзначити, актор та його обраниця вміло користуються увагою прихильників, щоразу демонструючи нові стильні образи. 

Бред Пітт та Інес де Рамон

Одним із найулюбленіших модних поєднань Інес де Рамон можна вважати брюки-палаццо й костюмну жилетку з глибоким декольте та ґудзиками. Під час останньої прогулянки Нью-Йорком вона обрала класичний чорний варіант, який поєднала з білою сумкою та чоботями на високій платформі. Окрім цього, у її гардеробі знайшлося місце й для схожої моделі білого кольору зі смугастим синім принтом. 

Серед інших фаворитів дівчини опинилися також мінімалістичні сукні й комплекти з топами та елегантними спідницями міді. Зокрема, для червоної доріжки Венеційського кінофестивалю Інес зупинилася на довгій білій сукні, доповненій драпіруванням — вишуканій та не перенасиченій зайвими деталями. 

Бред Пітт та Інес де Рамон

Новий стиль Бреда Пітта теж став більш розслабленим. Актор часто обирає образи в подібному відтінку, як у його коханої. Ми особливо відмітили стилізації з вільним костюмом яскравого жовтого відтінку, білою розстебнутою сорочкою та картатими брюками й спортивним комплектом-карго з чималою кількістю кишень. 

Бред Пітт та Інес де Рамон

Бред Пітт та Інес де Рамон

Фанати актора розділилися на тих, кому неабияк подобається де Рамон та нові виходи закоханих, і тих, хто щоразу знаходить схожості дівчини з колишніми Пітта. Хай там як, а Бред та Інес, схоже, цілком і повністю насолоджуються товариством одне одного та не бояться показувати свої почуття на публіці. 

Бред Пітт та Інес де Рамон

Нагадуємо, що до стосунків з Піттом Інес була в шлюбі із головною зіркою серіалу «Щоденники вампіра» — Полом Веслі. Її та Бреда вперше помітили на концерті співака Боно в листопаді 2022 року. Як зазначили деякі з американських видань, Інес певний час працювала в команді актора. 

На початку 2024-го дівчина переїхала до Пітта, і тепер у пари серйозні плани на спільне майбутнє, про що повідомили інсайдери виданню People.


Джерело матеріала
loader