Старовинні книги: чудовий подарунок з будь-якої нагоди
Старовинні книги: чудовий подарунок з будь-якої нагоди

Старовинні книги: чудовий подарунок з будь-якої нагоди

Старовинні книги — це як захоплива подорож у часі, такі собі машини часу, подорожувати в яких може кожен охочий. Раритетні книги переносять нас у минуле не тільки завдяки їхньому змісту, все набагато глибше: вони виготовлені з матеріалів, які сьогодні вже не використовують, у них можуть бути незвичні шрифти й малюнки, що розповідають нам про вподобання друкарів і художників того часу. Такі видання можуть навіть мати відбитки епохи, наприклад підписи авторів або примітки власників. Не дивно, що всі вони — рідкісні книги, лише невелика частина культурного надбання, яка дійшла до наших часів.

Книга з історією в подарунок

Антикварні книги часто вибирають на подарунок колекціонерам (вони полюбляють саме колекційні видання книг), дослідникам історії та просто книголюбам, поціновувачам прекрасного й навіть тим, у кого все є, якщо потрібно вразити людину своїм презентом.

Чому подарункові книги з минулого — один із кращих варіантів:

  • вони унікальні, адже часто залишаються в єдиному чи декількох варіантах;
  • естетично привабливі — нерідко мають вишукане оформлення;
  • не втрачають актуальності з часом, а, навпаки, набувають додаткової цінності;
  • можуть стати вигідною інвестицією для людини, яку цікавить примноження своїх статків;
  • дарують позитивні емоції, які надовго запам’ятовуються майбутньому власнику.

Такі оригінальні подарунки якнайкраще підходять на день народження, іменини, ювілеї, будь-які особисті, релігійні, державні чи професійні свята, а також з іншої нагоди — наприклад, як презент на знак вдячності або прихильності.

Ви можете подарувати своєму другові, рідній людині чи колезі старовинне видання Євангелія в срібному оздобленні, раритетне видання «Нарис історії української літератури» або «Вольності українських козаків», «Покажчик святині і священних достопам’ятностей Києва». Це можуть бути видання як минулого, так і позаминулого століття, у спеціальних захисних боксах, з унікальними підписами авторів або нотатками на полях від минулих власників, українською чи іншою мовою тощо.

Де і як замовити в Україні

Для тих, кого цікавлять будь-які ексклюзивні речі, незвичайні презенти, а також старі книги — купити їх можна у FAMA. Відвідайте цей великий інтернет магазин за адресою https://fama.ua/uk/podarki/starynnye-knygy чи особисто в місті Київ, у якому працює шоурум, де ви можете купити будь-які видання на подарунок, а також інші — ексклюзивні, небанальні й просто дорогі презенти для людей, що мають гарний смак і цінують раритетні речі. У FAMA найкращий вибір в Україні, зручні умови оплати й доставки та чудовий сервіс, яким ви гарантовано будете задоволені.

Вадим ЛЕБІДЬ

Джерело матеріала
loader