Офіційно: Дженніфер Лопес подала на розлучення з Беном Аффлеком
Офіційно: Дженніфер Лопес подала на розлучення з Беном Аффлеком

Офіційно: Дженніфер Лопес подала на розлучення з Беном Аффлеком

Драма у стосунках Дженніфер Лопес і Бена Аффлека тягнеться вже кілька місяців. Зірки не коментували чутки про своє розлучення, однак у ЗМІ щоразу з’являлися нові деталі про конфлікт пари від інсайдерів. Днями, 20 серпня, у другу річницю весілля подружжя, Джей Ло офіційно подала на розлучення з Беном без адвоката. Про це зазначає видання Daily Mail, посилаючись на юридичні документи.

Офіційно: Дженніфер Лопес подала на розлучення з Беном Аффлеком - Фото 1

Датою розлучення Дженніфер вказала 26 квітня 2024 року, тож усі підозри фанатів усе ж виявилися правдою. Як поділилися джерела, близькі до пари, зірки не підписували передшлюбну угоду до весілля у 2022-му. Без договору все особисте надбання акторів за час шлюбу є їхньою спільною власністю. Саме тому вже кілька місяців колишнє подружжя намагається врегулювати питання щодо їхніх статків. 

У червні Бен та Дженніфер вирішили продати спільний маєток, який придбали рік тому за $60 млн. Актор уже з’їхав до свого нового помешкання у Лос-Анджелесі в престижному районі Пасифік-Палісейдс. Натомість Джей Ло поки в пошуках ідеального будинку й наразі проводить літо на східному узбережжі.

Нагадаємо, що чутки про негаразди в стосунках пари почали з’являтися у квітні цього року після того, як зірок довгий час не бачили разом на публіці. Хоч усі здогадки виявилися правдою, Дженніфер і Бен продовжують носити обручки на пальцях. 


Джерело матеріала
loader