Слухаємо «Нітрогліцерин» — пісню DOROFEEVA, яка очолила плейлист EQUAL на Spotify
Слухаємо «Нітрогліцерин» — пісню DOROFEEVA, яка очолила плейлист EQUAL на Spotify

Слухаємо «Нітрогліцерин» — пісню DOROFEEVA, яка очолила плейлист EQUAL на Spotify

Українська виконавиця DOROFEEVA презентувала пісню «Нітрогліцерин». Новий реліз став першим українськомовним треком, що водночас очолив  EQUAL Global та EQUAL Ukraine — проєкти Spotify, створені для підсилення жіночих голосів у музичній індустрії. 

«Нарешті я дозволила собі обрати себе: експериментувати, робити в своїй творчості  все, що я хочу. І чим більше я собі це дозволяю, тим вище в чартах стоять мої пісні, і тим більше підтримки я відчуваю — як співачка, як артистка, як сонграйтерка, як жінка», — прокоментувала DOROFEEVA.

Танцювальне відео на основі пісні присвячене мотивації, яку кожен з нас віднаходить та втрачає декілька разів на день. Головна героїня кліпу має іскру, яка веде її від знесиленого стану в гримерці до фінального потужного перформансу на сцені.

«“Нітрогліцерин” – це потужна енергія, яка захована у наших больових точках і ранах минулого, вона робить нас сміливіше та сильніше. Моя сила — у вдячності за все, що було, прийнятті та готовності йти далі», — каже артистка.

Свою музичну рефлексію українська співачка у співавторстві з Михайлом Кацуріним та музичним продюсером Владиславом Лібенсоном втілила за допомогою креативної команди: режисера Микити Ванкевича, хореографів Микити Шаповала та Марини Кущової. 

З новим релізом DOROFEEVA також відкрила передзамовлення майбутнього повноформатного альбому «Хартбіт», який вийде 26 вересня.


Джерело матеріала
loader