Розслаблена повсякденність і комфорт — надихаємося новим лондонським стилем Зендеї
Розслаблена повсякденність і комфорт — надихаємося новим лондонським стилем Зендеї

Розслаблена повсякденність і комфорт — надихаємося новим лондонським стилем Зендеї

Промотур «Дюни-2», світові презентації «Суперників», червоні доріжки престижних церемоній та участь у масштабних кампейнах — за останні кілька місяців ми спостерігали за найрізноманітнішими перевтіленнями Зендеї, які включали чимало архівних вінтажних суконь і відповідних до тематики фільмів модних поєднань. Зараз же трендсетерка вирішила перепочити від своєї активної діяльності та провести кілька тижнів у Лондоні з коханим Томом Холландом, відвідуючи його вистави та гуляючи затишними вулицями. Разом зі способом життя змінився й стиль зірки: гламурні вишукані сукні та костюми поступилися місцем вкороченим топам, джинсам, сорочкам оверсайз та вільним спідницям міді. Кожен новий образ акторки став відображати простоту, комфорт і невимушеність. 

В середині липня Зендея завітала на одну з ігор Вімблдонського турніру. Її помітили в Королівській ложі, вдягнену в об’ємний жакет Ralph Lauren, блакитну сорочку й темні джинси. Доповнила свій вихід акторка смугастою в’язаною краваткою та мінісумкою Louis Vuitton.

Розслаблена повсякденність і комфорт — надихаємося новим лондонським стилем Зендеї - Фото 1

За кілька днів Зендею побачили в кав’ярні в базовому сірому топі, мішкуватих брюках з коричневим ременем і популярних в цьому сезоні сітчастих балетках від Bottega Veneta. Зірка вкотре зуміла поєднати звичайні речі, що є в гардеробі кожної, з трендами. 

Розслаблена повсякденність і комфорт — надихаємося новим лондонським стилем Зендеї - Фото 2

X: @cinesthetic.

Цієї ж суботи знаменитість прибула на останню виставу Тома Холланда «Ромео та Джульєтта» в Театрі герцога Йоркського. Зендею сфотографували з великим букетом квітів у розслабленому образі з джинсами із заниженою талією, топі, приталеному жакеті з квітковими деталями й туфлях на підборах. 


Джерело матеріала
loader