Куцевалов, Гаріпова, Гресь: відомі українські зірки підтримали акцію «Книга на фронт»
Куцевалов, Гаріпова, Гресь: відомі українські зірки підтримали акцію «Книга на фронт»

Куцевалов, Гаріпова, Гресь: відомі українські зірки підтримали акцію «Книга на фронт»

«Культурний Десант» та видавництво «Наш формат» минулого тижня запустили акцію «Книга на фронт». За умовами ініціативи, кількість книг, які відправлять на фронт до військових буде дорівнювати кількості репостів оригінального допису в соцмережах.

Як повідомили у видавництві «Наш формат» загалом на фронт поїдуть майже 200 книг. 

«Книга Себастьяна Юнгера «Плем’я» про повернення з війни надихнула мене, REMEZ (Олександра Ремеза, - ред.) та Максима Karrabuss написати однойменну пісню про власний досвід і побратимство. Я часто кажу, що цю книгу має прочитати кожен: і цивільні, і військові. Так само сильно ми хочемо й донести до українців пісні від військових, які записуються у «Фронтовій студії» поряд із лінією зіткнення, серед невпинної боротьби за нашу свободу та ідентичність»,— розповідає очільник «Культурного Десанту» Миколай Сєрга.

Куцевалов, Гаріпова, Гресь: відомі українські зірки підтримали акцію «Книга на фронт» - Фото 1

Лінк на «Фронтову студію»: https://youtu.be/IL4kPyt7oSY?si=JXLmXnX1g-GzoQ65 

Тож видавництво «Наш Формат» спільно з ініціативою «Культурного десанту» «Книга на фронт» подарує бійцям книги Себастьяна Юнгера: «Плем’я» або «Свободу» – новинку автора. 

За вихідні благодійну ініціативу підтримали українські зірки, серед яких очільник «Культурного десанту» Миколай Сєрга, акторка гумористичної студії «Мамахихотала» Ганна Гресь, комік Марк Куцевалов, комікеса Наталія Гаріпова, соліст гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк, поет Павло Коробчук, співачка Mari Cheba та інші. 

Куцевалов, Гаріпова, Гресь: відомі українські зірки підтримали акцію «Книга на фронт» - Фото 2

«Культурний Десант» військова організація, задачею якої є культурно-просвітницька та морально-психологічна робота з бійцями в зоні бойових дій, під час навчання та лікування.

«Наш Формат» — український бренд, заснований у 2006 році, що включає видавництво «Наш Формат», що спеціалізується на нехудожній літературі, а також однойменний багатобрендовий книжковий інтернет-магазин.

 



Джерело матеріала
loader