Дружині скандального репера Каньє Веста загрожує увʼязнення за публічну демонстрацію грудей
Дружині скандального репера Каньє Веста загрожує увʼязнення за публічну демонстрацію грудей

Дружині скандального репера Каньє Веста загрожує увʼязнення за публічну демонстрацію грудей

Про це пише Daily Mail.

29-річна австралійська дизайнерка, дружина скандального американського репера Каньє Веста Бʼянка Цензорі днями шокувала громадськість, вирушивши в салон Melrose Tanning Company в повністю прозорому сітчастому топі, який оголив її груди. За це Цензорі може загрожувати тюремне ув'язнення, штраф і обов'язкове внесення до реєстру сексуальних злочинців.

15 липня Бʼянка вийшла на вулицю у прозорій кофті без білизни, туфлях на підборах та в кепці з камуфляжним принтом.

Дружині скандального репера Каньє Веста загрожує увʼязнення за публічну демонстрацію грудей - Фото 1

Фото: Instagram BackgridДружині скандального репера Каньє Веста загрожує увʼязнення за публічну демонстрацію грудей - Фото 2

Фото: Instagram BackgridДружині скандального репера Каньє Веста загрожує увʼязнення за публічну демонстрацію грудей - Фото 3

Фото: Instagram Backgrid

Попри те, що вона неодноразово виходила у відвертих образах, останній може вважатися непристойним згідно із законодавством Каліфорнії. Розділ 314(1) кримінального кодексу Каліфорнії визначає злочином навмисне оголення статевих органів або демонстрацію оголеного тіла в громадському місці чи будь-якому іншому місці, де хтось може бути ображеним чи роздратованим. Таке звинувачення зазвичай призводить до кримінального правопорушення у першому ж випадку.

Якщо Б’янка отримає максимальне покарання за своє вбрання, їй загрожуватиме шість місяців окружної в’язниці, штраф у розмірі до $1000 і обов’язкова реєстрація як сексуального злочинця на строк від десяти років.

Окрім цього, ресторатори пообіцяли заборонити Б’янці та Каньє Весту ходити в їхні заклади харчування, щоб захистити своїх клієнтів і дітей. 

У вересні 2023 року американський репер Каньє Вест та його дружина Б'янка Цензорі обурили італійських чиновників. Обговорення викликало відверте вбрання Цензорі, в якому вона зʼявлялася в Мілані, Венеції та Флоренції, та інцидент, який розслідувала поліція. Тоді Каньє був сфотографований сидячи зі знятими штанами, а Цензорі - на колінах біля нього.

Чиновники з міського бюро туризму попередили пару про необхідність поважати закони громадської пристойності та підкреслили гасло міста "Насолоджуйтесь і поважайте Флоренцію". Вони додали, що будь-які порушення караються штрафом у 500 євро.



Джерело матеріала
loader