61-річний Джонні Депп розпочав нові стосунки з 28-річною росіянкою: хто вона
61-річний Джонні Депп розпочав нові стосунки з 28-річною росіянкою: хто вона

61-річний Джонні Депп розпочав нові стосунки з 28-річною росіянкою: хто вона

Голлівудська зірка Джонні Депп розпочав нові відносини з росіянкою, яка виявилася на 33 роки молодшою за самого актора. Новину про роман підтвердило видання The Daily Mail.

2022 року в Мережі з'явилися фото зірки Голлівуду Джонні Деппа в компанії блондинки. Знімок закоханих опублікував 7-разовий володар "Греммі" Джефф Бек після свого концерту в Чехії. Тоді журналісти не змогли встановити особу дівчини. Через два роки Daily Mail стало відомо, що актор досі перебуває у стосунках із цією жінкою. Виявилося, що це росіянка з Єкатеринбургу.

Улюблену "Пірата Карибського моря" звуть Юлія Власова. Про неї відомо небагато, крім того, що вона переїхала до Чехії кілька років тому. Там вона отримувала другу вищу освіту, працювала асистентом у компанії з виробництва деталей для повітряного транспорту, а зараз модель має власний салон краси в Празі.

  • 61-річний Джонні Депп розпочав нові стосунки з 28-річною росіянкою: хто вона - Фото 1
  • 61-річний Джонні Депп розпочав нові стосунки з 28-річною росіянкою: хто вона - Фото 2
  • 61-річний Джонні Депп розпочав нові стосунки з 28-річною росіянкою: хто вона - Фото 3
  • 61-річний Джонні Депп розпочав нові стосунки з 28-річною росіянкою: хто вона - Фото 4
  • 61-річний Джонні Депп розпочав нові стосунки з 28-річною росіянкою: хто вона - Фото 5

За чутками, саме в Чехії зустрілися нова пара. ЗМІ припускають, що це сталося у серпні 2021 року на Міжнародному кінофестивалі в Карлових Варах.

Відомо, що більшу частину часу Юлія проводить у Великій Британії, де нині проживає Депп. Минулого четверга пара була помічена під час вильоту з Лондона на вертолітному майданчику.

Жоден з них поки не підтвердив стосунки, але на початку 2023 року модель опублікувала в Instagram фотографію своєї руки та руки Деппа як відповідь на запитання, хто є її улюбленим актором.

JD. Він неймовірно талановита та надихаюча людина», - написала вона.

Зазначимо, що Джонні Депп був тричі одружений. У 20 років вперше актор-початківець зв'язав себе узами шлюбу з гримеркою Лорі Енн Еллісон. Через два роки пара подала на розлучення. У голлівудського актора також були романи з такими актрисами як Кейт Мосс, Шерілін Фенн, Вайнона Райдер.

У 1998 році зірка «Чарлі та шоколадна фабрика» познайомилася зі своєю другою дружиною, актрисою та співачкою Ванессою Параді. У сім'ї народилося двоє дітей. 2012-го Параді подала на розлучення через інтригу Джонні з колегою зі знімального майданчика фільму «Ромовий щоденник» Ембер Херд. У 2015 році Депп та Херд зіграли весілля. Проте шлюб був недовгим, за рік вони скандально розлучилися. Актриса звинуватила дружина в домашньому насильстві та пристрастях до алкоголю.

Джерело фото: соцмережі Юлії Власової

Джерело матеріала
loader