![«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться рецептом салату з буратою, персиками та фісташками](https://thumbor.my.ua/PLtjSiTaD4fnXQpvgYLqLCFWYSc=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F201%2Fc145fab993bc375297614c94763b1d8c.png)
«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться рецептом салату з буратою, персиками та фісташками
У проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» сьогодні працюватиме італійський маестро Стефано Антоніоллі — бренд-шеф BankHotelLviv.
На кухні технічного партнера GAGGENAU він приготує літню та вишукану страву — салат з буратою, персиками та фісташками.
Інгредієнти для приготування:
Буратa
Фісташкова паста
Персики
Чорний перець (подрібнений)
Сіль Maldon (пластівцями)
Тростинний цукор
Сицилійська оливкова олія Biancoro Lila
Лимон
Цедра лимона
Базилік
Повний рецепт — у відео, а все необхідне — на полицях Winetime.
![loader](/files/images/preloader.gif)