Ріанна приміряла хустину від українського бренду Ruslan Baginskiy
Ріанна приміряла хустину від українського бренду Ruslan Baginskiy

Ріанна приміряла хустину від українського бренду Ruslan Baginskiy

Спостерігати, як світові знаменитості обирають вбрання або аксесуари від українських брендів, — суцільне задоволення. Минулого місяця ми побачили нові виходи Леді Гаги в сукні SANTA, а також інфлюенсерки Леоні Ганне в моделі від BALYKINA. Липень же починаємо зі світлин розкішної Ріанни, яка зупинилася на головному уборі від українського дизайнера Руслана Багінського.

Ріанна приміряла хустину від українського бренду Ruslan Baginskiy - Фото 1

Так, у своєму Instagram зірка поділилася кількома фото, на яких презентує літню колекцію помад власного бренду Fenty. Для декількох світлин Ріанна одягнула темно-коричневу хустину Ruslan Baginskiy, яка ідеально поєдналася зі шкірою й макіяжем співачки. 

Ріанна приміряла хустину від українського бренду Ruslan Baginskiy - Фото 2

Це не перший випадок, коли ми помічаємо Ріанну в головному уборі від бренду. Минулого літа зірка доповнила свій образ на відпочинку солом’яним капелюхом Ruslan Baginskiy. 

Нагадаємо, що нещодавно капелюх від Руслана Багінського обрала акторка «Бріджертонів» Нікола Кохлан. Також головні убори дизайнера з’явилися на вечірньому шоу Джиммі Феллона, де ведучий сам приміряв кілька моделей.


Джерело матеріала
loader